Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Partička osiřelých manželek mě na svou stranu nedostala. A to přes hvězdné obsazení, což mě udivuje ještě více než to, že jsem byl svědkem další konverzační přestřelky s komediálním záměrem, leč výsledkem rozpačitým. Průměrná komedie by na můj vkus měla disponovat svižnějším tempem a větším prostorem pro jiné pohlaví, než ženské. Poněvadž čeho je moc... :-) ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Príjemná a zábavná komédia, so slovenským dabingom v podaní Kamily Magálovej (Bette Midler), Zdeny Studénkovej (Goldie Hawn) a Tatiany Kúliškovej (Diane Keaton) priam dokonalé... Je neuveriteľné, že Goldie Hawn tu má po 50.tke, vyzerá ako modelka ;) ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pseudofeministické žvatlání zpochybňující svobodnou volbu každého člověka (může / ženy) odejít ze vztahu (zde stereotypně k mladšímu modelu). Vyprávění by bylo smysluplnější, kdyby tři hlavní ženské charaktery byly skutečnými obětmi. Jenže ruku na srdce. Kdo by vydržel s 1) ženou, která se o sebe prakticky vůbec nestará a není schopna vyplodit větu 2) s egocentrickou alkoholičkou, jež vypadá jako reklama na silikon 3) užvaněnou saní, která šlehá plameny všude, kam se jen podívá. Poselství, respektive snaha ublížených dam o realizaci prospěšného projektu, je poměrně chválihodné, ale celkově snímek staví pouze na ženské "divácké" solidárnosti - nehledě na to, že dámičky jednají podobně amorálně jako jejich mužské protějšky. Blbost. Jak by řekla Berta z Dva a půl chlapa: "Slávu ženám - bojovnicím!" A to tyhle tři zoufalé a ušlápnuté trosky nejsou. 4/10! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělá trojice dam, která ani jedna z nich neztratila šmrc a je super, že byly všechny i ve skutečnosti věkově od sebe pouze několik dní :) Hawn je jednoznačně nejlepší, nejzábavnější a je to prostě přesně její parketa. Tento film nechci nazvat feministickým, ale jak tu bylo řečeno - dávejte si bacha na odložené ženy - jsou hodně zhrzené a ochotné jít přes mrtvoly. Role Maggie Smith byla úsměvná a jen mě mrzelo, že Stockard Channing neměla více prostoru, jelikož bych si ji ve filmu ráda užila více než pár minut. "Jo, tati - jsem lesba :) A pořádná." Takových skvělých oznámení je tam bohužel méně než bych chtěla, ale za to jsem se několikrát pořádně zasmála :) Touha muže srazit na kolena kvůli tomu, že si našel mladší "model" - skvělá motivace pro změnu života :) ()

movie 

všechny recenze uživatele

Typický feministický snímek-nicméně autorka knižní předlohy -Goldsmithová- bude pravděpodobně feministka až na půdu (soudě podle jejich ostatních knižních útvarů, kde zachází s ženami jako s ženskými terminátory s inteligencí Geeni Davisové a rychlopalnou mluvou Denzela Washingtona).Docela (malinko) jsem se bavil. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2011 rozvířila Goldie Hawn spekulace o natočení pokračování, když na Twitteru zveřejnila společnou fotografii s Bette Midler a Diane Keaton, pod níž napsala, že všechny tři již podepsaly smlouvu. (Olík)
  • Filmový debut Timothyho Olyphanta. (HappySmile)

Reklama

Reklama