Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil už jako malému a když jsem si to teď po letech znovu rozhodl pustit v originále, tak se mi to líbí snad ještě víc. Výborné hlášky, černý humor a Raul Julia s Anjelicou Huston jsou snad nejharmoničtější pár na světě. ,,You are a desperate woman consumed by greed and bitterness. We could have been such a friends" 90% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Ten scénář je prostě geniální! Celá famílie byl herecky ztvárněna naprosto dokonale, nevyměnil bych ani jednoho člena. Hlavně Raul Julia a Anjelica Huston, z nich jsem fakt nemohl. Ale i dětičky byly super! A jestli tuhle dokonalost mohlo ještě něco pozvednout k nebesům, pak je to český dabing s hlasy pana Štěpničky, paní Zawadské, pana Prágera a dalších... Kdo miluje černý humor, tomu by tuto komedii měl předesat jeho obvoďák. Já se u toho tlemil celých 96 minut! Dávám za 5 seků šavlí! * * * * * ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Film nadupanej hláškama, všechny postavy jsou skoro kultovní a nezapomenutelný, hlavně teda Lloyd jako Fester a Raul Julia s Ajelicou Huston jako manžele Addamsovi, ale i mlaďounká Christina Ricci je skvělá a tu úvodní znělku zná snad každej. Seriál sice neznám, ale tim morbidním černým humorem, co tady je, se to seriálu určitě nejmíň vyrovná. Fakt kultovní záležitost, která se prostě musí vidět. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu nesmírně vypečená rodinka, kterou bych ale za sousedy asi mít nechtěl. Raul Julia a jeho životní role, Anjelica Huston dokonalá jako vždy, Christopher Lloyd roztomile plachý a natvrdlý a uťatá ruka jednoznačně nejlepší postava, jakou si může režisér do vedlejší role přát. Barry Sonnenfeld tomu ještě dodal příjemný morbidní nádech, ale tady už snad ani neměl co zkazit.. 80% ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Rodinka ze záhrobí, z Marsu, z říše divů, ze sna nebo z blázince. To všechno na tuhle rodinu dokonale sedí, což napovídá že se s nimi člověk nenudí. Dokáží vykouzlit pohodovou atmosféru plnou černého humoru. Především skvělá je Wendesday, Fester a samozřejmě sluha Lurch, kterého bych v noci nechtěl potkat. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Když Gomez (Raul Julia) odchází do trezoru za knihovnou, slyšíme prásknutí biče a zazní i Kitty, což je lev – domácí mazlíček Addamsových, který se objevil v původním seriálu. (Dixieboy)
  • Na školním představení učitelka Susan Firkins (Lela Ivey) ukazuje Morticii (Anjelica Huston) nástěnku, na níž děti umístily hrdiny a lidi, které milují. Vedle prezidenta George Bushe a jeho ženy Barbary si jedna žačka vybrala Jane Pauley. Jedná se o televizní moderátorku a spisovatelku, která v roce 2004 veřejně přiznala, že trpí bipolární poruchou. (Robbi)
  • Dům Addamsových byl postaven za 100 000 dolarů. Ten skutečný z roku 1988, stojící na adrese 21 Chester Place v Los Angeles, byl využit pouze v seriálu, a to ještě jen v první epizodě. Dnes už byste ho nenašli, budova musela ustoupit nové zástavbě a slavný dům připomíná jen původní pouliční lampa. (Kulmon)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama