Nejspíš navždy naprosto nedostižné zpracování Addamsovy Rodiny, černobílé a se slovenským dabingem, tak jak to mají mazlíčci rádi:) (Strýko Fester a Lurchovo "Zvonili ste?" obzvlášť vynikají). Seriál zkrátka má nenapodobitelné kouzlo, které ani výborné filmy nedokázaly přivést zpět. Nezapomenutelné akrobatické číslo Johna Astina (Gomez Addams) se objevilo i v seriálu Jsem Do Tebe Blázen, ale tam nedopadlo právě nejlépe...lépe řečeno dopadlo, ale z pořádné výšky:))(6.11.2003)

Klasika, ruka by si zasloužila síň slávy.(25.5.2008)

Naprosto úchylný a makabrózně se tvářící seriál, který se svým černobílým formátem stal doslova klasikou v ranku televizní tvorby... Estetika světa Addamsovy rodiny je skutečně normotvorná, stylizace do dekadentně-hororové, téměř pouťové atrakce dokonalá a nejen úvodní melodie nezapomenutelná... Takovéhle obskurní panoptikum postav hned tak každý seriál nenabízí... Neustálým napodobováním vznikl kult!(8.1.2009)

The Addams Family - Volume 2 ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,419,712 //počet predaných kusov 63,951║ __Famózny seriál s výborným slovenským dabingom! Ani v dnešnej dobe to nič nestráca na kráse, v čierno-bielom prevedení to má silný šarm akoby to malo už 100rokov a potom to len ladí oku a dotvára akúsi zašlosť.(7.8.2005)

Skvelá rodina a aj keď mám Sonnenfeldove dva filmy z 90. rokov 20. storočia radšej, ani táto čierno-biela legenda nestratila nič zo svojho extrémne zvrlhlého šarmu (no dobre, trocha áno).(29.12.2004)

Zajímavosti: Gomezovo oblíbené jídlo je mločí oko. *** Gomez a Morticia byli první pár v americkém televizním seriálu, který měl aspoň mlčky sexuální život. *** Jackie Coogan byl původně odmítnut jako strýc Fester. Odešel domů, oholil si hlavu, udělal vlastní "festerovský" makeup a role byla jeho. *** Addamsovi se často odkazují na bratrance a sestřenice. Jejich jména byla: Blah, Bleak, Bleep, Blink, Blob, Cackle, Caliban, Clot, Creep, Crimp, Cringe, Curdle, Droop, Farouk, Fungus, Goop, Gripe, Grisly, Grope, Imar, Manuel, Melancholia, Nanook, Plato, Slimey, Slosh, Slump, Trivia, Turncoat, and Vague. *** Carolyn Jones hrála nejen Morticii, ale i její starší sestru Ophelii. *** Gomez si měl původně vzít starší sestru Morticie Ophelii. Krátce před svatbou však potkal Morticii a zamiloval se do ní. *** Na začátku seriálu je Pugsley starý osm let a Wednesday šest let. *** Město, ve kterém Addamsovi žijí není nikdy zmíněno, jedná se však o New York City. *** Addamsovi byli první v televizním seriálu, kteří vlastnili počítač.(25.1.2011)

Soundtrack Vic Mizzy : 1. Deck the Halls/Main Title [2:20] ,2. Morning [2:55] ,3. Seances and Swordfights [1:39] ,4. Playmates - The Kipper Kids [0:26] ,5. Family Plotz [3:55] ,6. The Mooche [3:35] ,7. Evening [3:16] ,8. A Party... For Me? [5:24] ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd [3:33] ,10. Thing Gets Work [0:59] ,11. Fester Exposed [2:08] 12. The Rescure [8:07] 13. Finale [3:01](9.5.2011)

Tak toto je klasika ! Neprekonateľny čiernobiely symbol štvrtej hodiny popoludni na SVT1. Bizarne čierny humor a hlavne kultivovaný humor.(24.6.2005)

Proste počas celých 30 minút som čakal len na to, aby Lurche zamrmlal svojim subbass hlasom... + treba vyzdvihnúť neobyčajne premakaný slovenský dabing.(25.12.2008)

Je to úchylný seriál. To mi nevadí. Ani netuším, jak se jednotlivé postavy jmenují v češtině. Addamsovi a Dempsey s Makepeacovou prostě mluví slovensky.(8.12.2008)

Doteraz neprekonaná verzia Addamsovcov situovaná ako paródia dobového televízneho sitcomu. John Astin a Carolyn Jones sú bohovský párik a iskrí to medzi nimi tak, že by možno prekonali aj strýka Festera v rozsvecovaní žiaroviek. Kult môjho detstva.(10.9.2011)

Velice dobré, ale verzi z 90. let mám radši.(4.2.2009)

Hlavně díky tomuto seriálu se ze mě stal později obrovský fanoušek do hororů. Děkuji. Nezapomenutelná odpoledne u STV. To byly časy!(24.12.2006)

Původní seriál... :-)(30.1.2010)

Báječné príbehy báječnej ( preháňam ) rodiny, kde horror má svoje kúzlo a všetci sa náramne zabávame... Slovenský dabing patril k tomu najlepšiemu, čo sa podarilo vyrobiť.(25.4.2007)

For ME 82%(31.8.2008)

Čiernobiele spracovanie dáva tomuto rodinnému komediálno-hororovému seriálu punc originality a neopakovateľnej atmosféry.(12.10.2004)

Úžasný seriál o rodině, jejíž členy si nelze nezamilovat...(4.4.2009)

Ten slovenský dabing si budu pořád pamatovat. "Strýko Fester"(12.5.2003)

Taková...požehnaná rodina...(28.12.2008)

<< předchozí 1 2 3 4 5