Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už stojí v hlbokom tieni predchodcu. Zápletka s vražednou pestúnkou čo si spraví zálusk na Festera predznamenáva ďalšiu pohodovú jazdu. Lenže tá sa rozbieha pomaly a s vedľajšou líniou z letného tábora zbrzdí tempo úplne. Ku koncu sa navyše dostaví záverečný hrebíček do rakvy v podobne romantického vzplanutia so všetkými škaredými vecami čo na filme nemáme radi. Skrátka rozprávková zaľúbenosť mládeže bez nadsázky, presný opak štýlovosti Gomeza a Morticie. Popravde, že s niečím tak lacným vyrukujú práve Addamsovci som nečakal. Ešteže tento diel zachraňuje zopár dobrých hlodov. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"You have taken the land which is rightfully ours. Years from now my people will be forced to live in mobile homes on reservations. Your people will wear cardigans, and drink highballs. We will sell our bracelets by the road sides. You will play golf and enjoy hot hors d'oeuvres. My people will have pain and degradation. Your people will have stick shifts. The gods of my tribe have spoken. They have said, "Do not trust the Pilgrims. Especially Sarah Miller." And for all these reasons I have decided to scalp you and burn your village to the ground." ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)
  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)

Reklama

Reklama