Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Divoké kočky jsou jeden z těch filmů, které jsou sice skrz naskrz podle šablony a prošpikované jedním klišé za druhým, ale to mi nebrání, abych si i tak na něj čas od času nenašel volnou chvíli. Rád se vracívám do "Hnusného kojota" za Violet, Rachel a Cammie, které to umí řádně roztočit za barem i na něm, pod dohledem rázné Lil, která si nebere žádné servítky. Když k tomu přičtu sympatické vedlejší postavy Kevina, Billa a Glorie, tak jde o příjemně strávenou půlhodinku. Navíc - kdo by si neoblíbil chytlavou píseň Can't Fight the Moonlight od LeAnn Rimes. Mile natočená oddychovka, která sice nepřináší nic nového, co se příběhu a postav týká, nicméně je plná pozitivní energie a vždy mě tak nějak pobaví. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi je to blbosť, film som videl niekedy pred desiatimi rokmi v televízii a keďže som sa pri ňom zapodieval asi aj niečím iným, tak som ho neprepol. Jediným jeho skutočným kladom sú pekné herečky. Všetko ostatné je prevarená omáčka, ktorá je ale dochutená nejakým tým klamlivým korením, ktoré občas zakrýva tú všadeprítomnú pachuť klišé. Bello a Moynahan to ale náramne sluší. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Prima oddychový film. Bod navíc dávám za pohodové písničky LeeAnn Rimes. A za vysvětlení názvu filmu (Coyote Ugly). "Co je hnusnej kojot? Už jsi se někdy probudila střízlivá po sexu na jednu noc, vedle chlapa co ti ležel na ruce a byl tak hnusnej, že by sis jí radši ukousla, než bys ho probudila. Tak to je hnusnej kojot." ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Naivní Violet (Piper Perabo) se vydává ze své rodné vísky (New Jersey) do velkoměsta, aby zde po vzoru Britney Spears a podobných hvězdiček rychle získala slávu a ocenění za svoji hudbu. Ale showbyznys není pro každého, a Violet nachází všude pouze zavřené dveře. Nakonec jí zbývají pouze dvě možnosti, vrátit se s nepořízenou zpět do New Jersey nebo se alespoň trochu přiblížit svému snu, a začít pracovat v baru Coyote Ugly, kde může alespoň trochu využít svého uměleckého vzdělání. Dokáže ale přesvědčit svoji šéfku, že není jen hezká, a že má navíc? ... Ehm, přesně najlanovaný příběh, bez jediného překvapení, kde jediným pozitivem je vizáž hlavní herečky (no dobře, i jejích kolegyněk). Holky se snaží seč můžou, takže minimálně mužská část publika má o zábavu postaráno. Bohužel, film nic jiného nenabízí (nepředpokládám že by byl někdo tak naivní, a věřil že se podobné věci mohou stát i jemu)... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal, to jsem dostal, tedy neobjevný film s pohlednými ženami, které se musí ve své práci pořádně otáčet a naučit se být imunní vůči mužské ignoranci. Ženská část vizuálně funguje, ale zbytek již za moc nestojí a i když má snímek v určitých chvílích punc jisté koukatelnosti, nikdy se zážitek nepřemění v upřímné užívání si příběhu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)
  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama