Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Slabulinká teenege komédia s dejom tak zaujímavím, že je výborným uspávadlom. Môžno to kategóriu deciek bez občianského pobaví, no keďže je som právoplatným občanom už dosť dlho, hodnotím ako hodnotím. Základná pointa je spomenutá už v úvodných piatich minútach filmu, takže ak ste si svoj preukaz už vyzdvihli, choďte si radšej niekde sadnúť a nemárnite čas týmto "filmom". Ja som mal smolu... ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ležérní, vtipné, zamilované, dovolenkové, plážové, ztroskotané × větší smysl nehledat. Takže asi tak. Prostě sobota večer, mozek unaven, takže tento snímek naprosto vyhovuje. Navíc představitelka hlavní role je mi sympatická, nic mi v tomto filmu nevadí, pohodička pohoda. Větší smysl nemá cenu hledat, to bychom se nedohledali. ..jó, takhle si žít na pláži, to musí být pohoda.. ()

Reklama

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Je to sice tuctová americká teen komedie, ale mně se líbil ten motiv trojky na opuštěném ostrově, kde ty dvě vědí, že to až tak opuštěný ostrov není. Amanda Bynes kdysi vypadala na budoucí megagvězdu, ale pak se ze dne na den  její kariéra zasekla na nulu. Každej asi neusene tu děsně velkou hollywoodskou slávu. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě bych si tohle nikdy nepustil ale má drahá polovička naléhala tak dlouho až jsem nakonec povolil. A myslím si, že zase tak velká chyba to nebyla. Dokonce jsem se i párkrát zasmál i když vtip pomalu hraničil s blbostí. Film se určitě nebude líbit všem ale na vyplnění zbytečného či volného času to asi stačit bude. 60% (DĚJ *** VTIP ** ROMANTIKA *** HERCI **) IMDb.com: 4,9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama