Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

bubun 

všechny recenze uživatele

Nesympatická káča Mooreová, protivná v prvních minutách. Prodejná běhna. Redforda nevinim, ale Demi i Woody mohli tušit, že jim to asi trochu zahejbe s manželstvím. A co měl proboha znamenat ten konec?! Tak ten to úplně zazdil. Taková Rosamunde Pilcher s Redfordem, tak by se tento film dal charakterizovat. Nicméně koukat se na to dá (až na ten úplnej konec), a to i když víte, co se stane v dalších pěti minutách - což není u filmů vždycky, tak si to ty dvě hvězdičky zaslouží. ()

starrrover 

všechny recenze uživatele

"Všetko je na predaj" Obľúbená fráza Johna Gaga na ktorej je postavená hlavná a jediná zápletka filmu. Ak budem parafrazovať Johna Gaga, tak reflexná odpoveď na otazku kvality tohoto filmu je "nie". Verím, že v roku 1993 ked tento film vznikol by, v našich končinách väčšina ľudí odpovedala na ponuku Johna Gaga záporne. Čistota duše sa však s rozvojom spotrebnej spoločnosti rýchlo vytráca a tak pri dostatočne vysokom konte a potencii by z "nás" spravil slušnú kopu milionárov :-). Rutina a bez väčšieho vzruchu takže za 3. Z nostalgie, vidieť zostarnutého Sundance Kida 3,5. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba si otevřeně přiznat, že není moc velká pravděpodobnost, že narazíte na hodného milionáře, který za noc s vaší dívkou nabídne astronomickou sumu. Mladou dvojici, která na tom není finančně nejlépe, v kasínu Las Vegas takové štěstí potká. Navíc je to milionář s tváří Roberta Reforda. No, neberte to. Krásně kýčovité a krásně zahrané, především od decentně zestárlého Redforda. Zamilovaná dvojice Demi Moore a Woody Harrelson zůstala tak trochu v jeho stínu, ačkoliv zahrané to bylo od všech krásně. Než dojde na onen proklamovaný neslušný návrh, je film zajímavý, pěkně nasnímaný a očekávání od následujících téměř dvou hodin snad až příliš vysoká. Jejich naplnění kýčovitě zabarvený, romantický film, nakonec nedostál. Svůj podíl na tom nese i vlekoucí se děj s přibývajícími minutami. Škoda, dal se z toho vymáčknout o něco zajímavější film, ale i tak se to dá určitě vidět. Redford je charismatický milionář a ženská srdce nad ním budou plesat. Zbytek filmu jim bude připadat krásný a povedený. 60% ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem byl mile překvapen, jak moc mě taková romantika zaujala.Má však docela originální příběh s originálním závěrem, který přebije jiné scény klasického romantického klišé.Navíc s hereckým obsazením, který na docela prostý scénář podal pěkné výkony.Pokud budete mít někdy chut' pustit si netradiční béčkovou romantiku,volte Indecent Proposal. Hvězdičku navíc za mladou a svůdnou Demi. 70% ()

JUWA 

všechny recenze uživatele

Videl som Neslušný návrh hneď po Srdcovej sedme a môžem napísať,že je to ENORMNÝ rozdiel.Dal by sa prehliadnuť absolútne nulový scenár aj príšerní herci,len keby to všetko nebolo zrežírované tak ideálne,naivné a hlavne presladené.Takto nasilu zapôsobiť na city divákov nie je žiadne umenie.Najzaujímavejšou scénou bola "filozofická,veľmi hlboká" prednáška o tom,že aj TEHLA chce byť niečím. To myslím hovorí za všetko.50 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Původně byl film psán na tělo Tomu Cruisovi, Nicole Kidman a Warrenu Beatty. (don corleone)
  • Do role Davida Murphyho byl zvažován Billy Baldwin. (rafix)
  • Čierne šaty, navrhnuté vo filme pre Dianu Murphy (Demi Moore), vyvolali po vydaní snímky taký obrovský záujem, že boli často kopírované inými návrhármi v ďalších filmoch. (misterz)

Reklama

Reklama