foto

Joseph Ruskin

  • nar. 14.4.1924
    Haverhill, Massachusetts, USA
  • zem. 28.12.2013 (89 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sejmi eso
2005 IceMaker
2002 Král Škorpión
Nebezpečná přání
Streetsweeper, The
1999 Královská kobra
1998 Star Trek IX: Vzpoura
1994 Cyber-Tracker
1993 Deadly Exposure
Neslušný návrh
Pekelná zóna
Pomsta klanu
1989 Únos (TV film)
1988 Saturday the 14th Strikes Back
1986 Riskantní sázka
1985 Čest rodiny Prizziů
1983 The Man Who Wasn't There
1982 Meč a čaroděj
1981 Munsters' Revenge, The (TV film)
1980 Power (TV film)
1979 Captain America (TV film)
1978 Dr. Scorpion (TV film)
Gypsy Warriors, The
1976 Panache (TV film)
1974 Black Fist
1971 Banyon (TV film)
1964 Robin a 7 maskovaných
1963 Bláznův deník
1962 Útěk ze Zahrainu
1960 Hell Bent for Leather
Sedm statečných
The Rise and Fall of Legs Diamond
Unsolved (TV film)

TV seriály

2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
2001 Alias (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přitažlivost (S05E13)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Poslední don (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kdyby lásku nikdo nehledal (S05E03)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Z neznámých důvodů (S03E20)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Quarkův dům (S03E03)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Magician, The (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace