foto

Joseph Ruskin

  • nar. 14.4.1924
    Haverhill, Massachusetts, USA
  • zem. 28.12.2013 (89 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2006 Sejmi eso
2005 IceMaker
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Král Škorpión
Nebezpečná přání
Streetsweeper, The
2001 Alias (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
1999 Královská kobra
1998 Star Trek IX: Vzpoura
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Poslední don (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
1994 Cyber-Tracker
Pohotovost (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
1993 Deadly Exposure
Neslušný návrh
Pekelná zóna
Pomsta klanu
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
1989 Únos (TV film)
1988 Saturday the 14th Strikes Back
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Riskantní sázka
The Wizard (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Čest rodiny Prizziů
Stingray (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
The Man Who Wasn't There
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Meč a čaroděj
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Munsters' Revenge, The (TV film)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Power (TV film)
1979 Captain America (TV film)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dr. Scorpion (TV film)
Gypsy Warriors, The
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Panache (TV film)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Black Fist
Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Magician, The (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Banyon (TV film)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Robin a 7 maskovaných
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bláznův deník
Burke's Law (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Útěk ze Zahrainu
1961 The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Hell Bent for Leather
Hong Kong (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Sedm statečných
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Rise and Fall of Legs Diamond
Two Faces West (TV seriál)
Unsolved (TV film)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace