Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři ženy se opět setkávají po dlouhých letech odloučení, aby si oživily vzpomínky na jedno krásné léto svého mládí, které ovlivnilo jejich další životy. Děj, vyprávěný hlasem Samanthy, nejzáhadnější a nejcyničtější ze čtyř přítelkyň, je dynamický, vtipný i dojemný. Retrospektivními sekvencemi se divák ocitá v jejich dětství, když jako dvanáctileté začaly objevovat velký svět soupeření s matkami, objevování kouzla opačného pohlaví, problémy s vlastním sebevědomím a především ohromující zjištění, že dospělí nemají vždycky pravdu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

pepo 

všechny recenze uživatele

Babska variacia na Stand by me. A prekvapivo sa mi to velmi pacilo. Bavili ma postavy, situacie aj retroatmosfera. Skoda akurat prepaleneho a prilis patetickeho epilogu. Ale rozhodol som sa ho ignorovat, takze trosicku v hodnoteni prisolim. Okrem My Girl asi najkrajsi film o dievcenskom dospievani 8/10 ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Christina Ricci a Devon Sawa se opět sešli =) Ano, film se mi líbil. Taková ta kouzelná 7O. léta. Z příběhu vlastně nic mimořádného nevzejde, jen to co vyplývá z názvu. Hlavní čtyřka v čele s Ricci ( která je jednoznačně z celé party nejlepší ) mi docela sedla a na holky jsem si zvykla rychle. Má to ráz a myslím že se nudit nebudete. Prostě kámošky jak se patří. Ještě dlouho poté co film skončil jsem si pobroukávala Sugar sugar a přemýšlela nad tím jak by bylo zajímavé vrátit se do těch nádherných časů - jak řekla hl. hrdinka - "když nebyli Nintenda a počítače". ()

Reklama

hobbitko 

všechny recenze uživatele

Zcela subjektivní hodnocení.Tento roztomilý snímek jsem viděla v době, kdy mi bylo plus mínus tolik, co hlavním hrdinkám v jejich dětském věku a možná je to tím, že pro mě bude tento film vždycky jeden z nejlepších, které jsem viděla. Působivá atmosféra, hmatatelné citové vazby, zajímavý a lidsky velice pěkný příběh, to vše obalené v závoji přijemné nostalgie. Film, který nám ukazuje, jak vypadaly 60. léta v malých amerických městečkách a zároveň nás naplní dobrým pocitem, že přátelství může být věčné. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak nemůžu říct, že by film byl nějakej špatnej, ale jestli se na to budete dívat, tak si radši nejdřív zkuste odpovědět na tuhle otázku: Může vás nějak zaujmout příběh o tom, jak 4 holky ve věku cca 13 let trávěj prázdniny kdesi v poklidnym americkym městečku a řešej problémy typu, že jim už rostou (nebo naopak zatim nerostou) kozy a podobně? A já za sebe rovnou odpovídám, že mě tohle opravdu vůbec nezajímá. Ten film je prostě zaměřenej na úplně jinou skupinu diváků, než jsem já. Sice jsou tam občas i nějaký náznaky, kdy to vypadá, že se něco zajímavýho konečně začne dít, ale pro mě to byla celkově strašná nuda. Navždy spolu nemůžu ani doporučit, ale ani nikoho neodrazuju... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keďže sa nechcem opakovať, ale nejako to ku filmu patrí, táto dievčenská verzia STAND BY ME ponúka presne tú istú zábavu ako jej predchodca, s tým rozdielom, že je prispôsobená mladým dámam ( malo by sa im to páčiť, ale pochybujem, že v dnešnej dobe, plnej sexy upírov a sladučkých disneyovských speváčok, ich to zaujme) a neobsahuje nijaké to násilie. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat „The Gaslight Addition“. (Pumiiix)
  • Film se natáčel ve městech Savannah a Statesboro v Georgii. (Fareo)

Reklama

Reklama