Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

Terva 

všechny recenze uživatele

"Abby (Janeane Garofalo ) je inteligentní dívka, které chybí sebevědomí. Noelle ( Uma Thurman ) je krásná blondýnka, které chybí rozum. Brian (Ben Chaplin ) je fotograf, kterému chybí Abby...nebo Noelle?" Scénář : Audrey Wells. Kamera : Robert Brinkmann. Hudba : Howard Shore - ve filmu zazní - Sting - The Bed's Too Big Without You http://www.youtube.com/watch?v=rgLB7q5JGag ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Je krásná a okouzlující, jenže to sama nevidí. Pak se dá jen těžko čekat, že to uvidí někdo další. Realita dnešní doby, kdy jsme všichni tak nějak málo pozorní a unikají nám detaily. A jasný důkaz toho, že muži myslí tím v kalhotech, protože jinak by snad nemohli být tak....grrrr! A ještě první film, kde mi sex po telefonu nepřipadal jako totální sci fi :) *Nedoceněná romantika. ()

Reklama

Trifi 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě osobní záležitost. Pro někoho to sice může být jen další tuctový vývar, ale já si nemůžu pomoct, pro mě je v tom něco víc... ------ Plus: Příběh, civilní a uvěřitelné herecké výkony -- Mínus: Zápletku by se možná hodilo obléct do vážnějšího kabátu než komediálního... ------ Recept: 100% námět ------´ Hodnocení: 95% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie o jednom omylu, který se vymknul kontrole, postavená na tom, že okouzlení není láska a k té, na rozdíl od okouzlení, nestačí jen atraktivní vzhled. A není to jen proto, že krásná, ale hloupá bude za dvacet let nejspíš už jen hloupá. V tomto případě to však poněkud komplikuje fakt, že Janeane Garofalo (ještě než zhubla a přišla o svůj milý kukuč), je tu pohlednější než Uma, která má být za tu krásnou. Byť je to možná otázka vkusu a někomu se Uma bude líbit víc. Milá a pohodová romkom, která je, byť sem tam nějaký ten vtípek nebo gag nechybí, mnohem víc rom než kom. Třeba scéna focení je svou měnící se náladou nezapomenutelná. ()

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná, příjemná, nenáročná oddechovka, která však dokáže mile pohladit na duši a ty výjimečně krásné světlé okamžiky její průměrnost nadlehčují.Je zajímavé sledovat nemotorného Briana a to, jestli ho víc okouzlí pohled na krásnou ženu nebo naopak inteligence té druhé.Scéna u Briana doma, kdy on jednu fotí a ta druhá je bedlivě pozoruje, je nezapomenutelná... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)
  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)

Reklama

Reklama