Reklama

Reklama

Zdrcující drama, jehož kořeny jsou ve skutečném životě. Překvapující pohled přímo do noční můry každého z nás. The Day After - Den po nukleární katastrofě... Jen střípky naděje uprostřed radioaktivního pekla. Drama lidí, kteří přežili atomový výbuch, napínavý pohled na sebezničení, které není možno ignorovat. Den poté - poslední dějství života na planetě Zemi. (ATTACK FILM VIDEO)

(více)

Diskuze

lake-lake

lake-lake (hodnocení, recenze)

Před dvěma lety byla hitem Nákaza (2011) ze sci-fi se stal téměř dokument. Doufám, že stejný osud nečeká i tento film. Viděla jsem ho poprvé a naposledy v roce 1984 a ještě teď mi běhá mráz po zádech, když si vzpomenu na scénu, kdy SPOILER SPOILER SPOILER uprostřed civilizace opouštějí rakety jaderná sila. To fakt nechci zažít. KONEC SPOILERU, ALE DOUFÁM, ŽE NE KONEC SVĚTA.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nejrealističtější film o atomové válce. Vlákna mi přišla přehnaná a trochu na efekt. Tohle je jiný kafe a to jsem neviděl tu zakázanou verzi. I tak nářez. Efekty možná zastaralé, ale tu myšlenku toho filmu by si měli všichni dodnes připomínat aby k tomu jednou opravdu nedošlo.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

wirtuaruska

Ano a presne o toto tam išlo, film bol natočený práve v dobe keď sa USA a ZSSR pretekali v zbrojení. Kto tú dobu nezažil, proste nemá šancu to pochopiť. Aj preto žiadny remake by dnes nemal zmysel.

k5456

k5456 (hodnocení, recenze)

... Přece je o zlých sovetech a hodných Američanech-to vše vysvětluje....

k5456

k5456 (hodnocení, recenze)

Mám dotaz k divákům. Znáte někdo podobné filmy ruské provience, kde je agresorem, kvůli kterému vypukla 3.svetova, USA ? Rád bych měl možnost zhodnocení umělecké úrovně daných filmu, děkuji za jakoukoliv informaci.

 (hodnocení, recenze)

Koukám samá chvála....moc nechápu, co vás tak posadilo na prdel. 35 %

na příspěvěk reagoval k5456

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Upútajú snáď efekty na tú dobu. Prvá polka je dost o ničom, veľmi zdĺhavé vykreslenie hl. postáv. Druhá polka je už lepšia a aj zhruba realistická. Ale celkovo je zaujímavý skôr samotný námet, ako réžia. Hodnotenie: 60%

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Tento film jsme sledovali na kolejích chytajíce snad z ARD nebo odkud přes všelijak posílené antény včetně zdvojené 3.5 m na Bayern 3 bůhvíjak pospojované, zrnilo to jako prase, ale i když jsem ho viděl před nedávnem znova, evidentně to v závěru nemohlo vadit ... Ještě to bylo někdy v době, kdy rozmístili amíci Pershingy II a Tomahawky (a "naši" SS 20ky, myslím, to jsme ovšem jen tušili ...), měl jsem z toho dlouho špatné a divoké spaní, až jsem napsal z jednoho ze snů povídku. Leccos tomu jde vytknout, ale odvahu to uchopit a ukázat hodně realisticky nee. Brrr.

wirtuaruska

wirtuaruska (hodnocení, recenze)

Teď ten film sleduji a musím konstatovat, že jsem úplně zděšen, nejen jak tvůrci ztvárnili umírající lid, ale jak dokonale popsali apocalypsu

na příspěvěk reagoval AxelWers

Cappuccino

Cappuccino (hodnocení, recenze)

Veľmi pôsobivé predstavenie (a keď ešte zvážim rok výroby.. bravo). V najbližšej dobe sa musím pustiť aj na "Vlákna" aby bolo možné zrovnávať.

Krematorminator

Krematorminator (hodnocení, recenze)

Grandiozní ultrasuper film.Nepochybně nejlepší film na post-apokalyptické téma. Hotový Fallout.

Drusilla

Drusilla (hodnocení, recenze)

Tenhle film mi jako dítěti přivodil panickou hrůzu ze zvuku letícího letadla, atomových bomb, války a smrti na několik let dopředu. Pokaždé, když jsem večer ležela v posteli a slyšela letadlo, víte, tak jsem si říkala: a je to tady. :)

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

Film naprosto nesmiřitelným a přesvědčivým způsobem odpovídá na otázku..."Co kdyby se to stalo..?" Snad to shlédli ti, kteří o zásdadních věcech na této planetě rozhodovali. Bylo a je to poučné pro všechny, kteří se sledují bojechtivým okem, a těch je pořád dost.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

tak jsem shlednul jak den pote tak i vlakna a musim rict ze oba dva filmy mi prijdou velmi desive... nicmene mnohem realisticteji a mnohem mnohem pesimisticteji na me pusobi prave vlakna

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Byly natočeny 2 verze. Jedna z nich je zakázaná kvůli ryzí brutalitě, kterou ukazuje naprosto bez obalu. Sice jsem ji neviděl, ale četl jsem o tom na netu. Já viděl tu "měkčí" verzi a celkem to se mnou zatřáslo. Hodně poučnej a příkladnej snímek.

jack_scott

jack_scott (hodnocení, recenze)

tak kdyby to natocil Michael Bay a Spielberg, jako blockbuster by se to urcite dal otaky použít....

Nobunaga

Nobunaga (hodnocení, recenze)

Kam se ten film poděl? Snad ho některá Tv znovu koupí, nebo distributor DVD... Třeba v edici FilmX bych si ho dovedl představit, Levné knihy taky nevydávají špatné věci... (př. Kurosawa)

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

A u nás se neprodává . Škoda, jeden z mála filmů které bych chtěl opravdu mít ve své filmotéce .....

Gonzis

Gonzis (hodnocení, recenze)

Velmi působivý film ve své době. Některé scény z filmu mám v živé paměti dodnes.

vegetol

vegetol (hodnocení, recenze)

Videl jsem tenhle film jako desetiletej kluk a potom cely dny vyhlizel, odkud to prileti... :) Musim uznat, ze kdyz jsem se dival na film ted, tak se na nem podelpsal zub casu jen na zastaralych tricich vybuchu, coz ale vubec nevadi... Kdyz sem ho ted videl podruhe, tak i pres kolisave herecke vykony, na mne opet hluboce zapousobil (znova nebudu mit klidny spani :) )...

Reklama

Reklama