Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Peter Mitchell, karikaturista Michael Kellam a herec Jack Holden společně obývají luxusní newyorský byt a spokojeně si užívají života svobodných mládenců, plného zábavy a známostí s pohlednými dívkami. Ten však jednoho dne nečekaně naruší šokující objev na prahu jejich bytu. Před dveře totiž někdo doručil skutečné, živé, a jak se zdá, tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, se kterým prožila při natáčení jednoho filmu krátkou milostnou pletku, aby se postaral o jejich malou dcerku Marii. Protože je Jack zrovna mimo město, natáčí totiž v Turecku další levný film, musí se o dítě zatím postarat Peter a Michael, i když ani jeden z nich nemá s dětmi a péčí o miminka žádné zkušenosti. Zpočátku je miminko přivádí k zoufalství, protože jim "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života, plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli. Jenže postupně si na malou Marii začínají zvykat, jejich život najednou dostává hlubší smysl, a když se pro ni Sylvie jednoho dne vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé řešení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

nash. 

všechny recenze uživatele

Vzácný úkaz, kdy se americký remake povede lépe než francouzský originál. Příjemně svižná rodinná komedie, kterou si vychutnají především ti, kteří už mají nějaké ty děti za sebou. Na to, že na režisérské sesli seděl Vulkánec Spock to má slušnou porci humoru, i když možná hlavně díky výbornému obsazení hlavních rolí. Zejména dvojice Selleck - Guttengerg nemá chybu. Danson, ten nikdy nebyl žádná extra výhra, ale tady se dá, s trochou přemáhání, přežít. Není to samozřejmě nic, co by člověk musel mít ve filmotéce, ale večer rozhodne nezkazí. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Z amerických remakov skvelých francúzskych komédií je mi najčastejšie zle - hlavne, keď poznám originál. Vo väčšine prípadov také pokusy končia ako urážka európskeho diváka a tento film nie je výnimkou. Pôvodné francúzske spracovanie z roku 1985 patrí medzi moje obľúbené filmy, ale toto je chabá napodobenina. Ale kto vie, američanom to možno takto vyhovuje - asi tie európske filmy nedokážu bez predžutia americkými scenáristami stráviť. ()

Reklama

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju akční trháky 80 let, a vlastně skoro celou tu éru. Skoro proto, že na opačném polu než byli ti nabušení Arnoldové a Slyové byly tyhle rádoby upa supa vtipné a srandovní rodinné komedie s nějakým děckem jako hlavním lákadlem. Obsadily do toho tehdejší hvězdy na vzestupu či už mírně za zenitem, za účelem nakopnutí kariéry. A tahle hrůza je esence výše popsaného, za každou vteřinu kdy o to zavadím mi vyskočí vyrážka. Je z toho vidět jak ten rádoby humor tlačí na sílu a prostě to nefunguje. Tyhle Tři muži a nemluvně, Kdopak to mluví a Plné domy prostě ne. A btw. nesnáším Teda Dansona. Když mám kocovinu a potřebuju se vyblít tak si pustím Teda Dansona a už to jede. Made in America je tutovka. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Mě se tahle komedie líbila. Rozumím tomu, že to není umění a ani příběh není kdovíjak úžasný, ale ve sledu komedií u kterých se dá při vypnutém přemýšlení dobře pobavit je na jednom z čelních příček. Trojice Selleck, Guttenberg a Danson dokáží dobře pobavit a rozhodně jsou víc sympatičtí a zábavnější než hrdinové francouzského originálu ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kolosálny úspech na počudovanie. Až zamrzí, aké nie veľmi vydarené snímky sa stali hitom. TRAJA MUŽI A NEMLUVŇA byť toho príkladom. Ak sledujem komédiu, očakávam príval humoru a nie to, že sa za celý čas ani len neusmejem. Ani záver, ktorý robí z tohto filmu mix komédie a drámy, nieje emocionálne nabitý, aj keď sa prejavujú city. Snímok proste silno zastaral a môže slúžiť len ako príklad pre priemernú ukážku komerčného filmu rokov 80tych. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (17)

  • Dieťa vo filme nebolo len jedno, v úlohe Marry sa striedali štvormesačné dvojičky Michelle a Lisa Blair. (Raccoon.city)
  • Ted Danson (Jack Holden) bol v čase natáčania ženatý, takže ho kolegovia Guttenberg (Michael Kellam) a Selleck (Peter Mitchell) tu a tam vytiahli na "jazdu" mestom, aby si pre rolu starého mládenca osviežil pamäť. (Raccoon.city)
  • Jedna městská legenda tvrdí, že se má ve filmu objevit duch chlapce, který byl v bytě zastřelen před natáčením snímku, a sice ve scéně, kdy Jackova matka přijde navštívit Mary. Legenda není pravdivá, interiéry byly všechny natáčeny ve studiu. Ve skutečnosti jde o stín rekvisity, kterou tam zapomněli členové štábu. V jiné scéně se má na okně objevit odlesk brokovnice, kterou byl chlapec zabit. (gjjm)

Reklama

Reklama