Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

zbysik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre si vybavuji tento film, ktery jsme si pousteli pri ceste na skolni lyzarsky kurz. Pamatuji si, ze jsem se opravdu nasmal a film se mi docela libil. Problem je v tom, ze mi tehda bylo nejakych 16 let, takze jsem jeste nebyl zcela mentalne dozraly a je mozne, ze v dnesni dobe bych se jiz priklonil k vetsinovemu nazoru zde na csfd. Ale to uz tak proste byva, ze filmy z detstvi vetsinou nevydrzi pres prerod divaka v dospeleho cloveka. Ja jsem se tento problem rozhodl resit tak, ze se na tyto filmy jiz nikdy nepodivam a v pameti si je uchovam tak, jak jsem je vztrebal v tom kouzelnem case detstvi. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl bych být shovívavý, ale nejde to. To je tak blbé, že jsem nenašel sílu to dokoukat. Kdyby se možná jednalo o nějaký amatérský počin, tak bych asi pochopil, že si kluci u toho užili nějakou legraci a schválně natočili blbost, ale on je to velkofilm. Mega pecka do kin. Hnus je to a nic víc. Mělo se to jmenovat Debil ve filmu. Teď jsem se tak rozčílil, že nemám chuť k tomu něco dál psát. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

A mě to bavilo! Bláznivá komedie o bábině, která všecky nečekaně zachrání a všecko skončí úžasnym happy-endem. Ale bylo to vtipný a vůbec mi nevadil ten primitivní příběh. Ten film jsem viděl asi 100 krát a pořád mě baví. A to už něco znamená x) Na **** to neni ale kvůli tomu extrémně nízkému hodnocení tu 4 hvězdu přidám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tento víkend poslední šanci tomuto druhu komedií a končím s nimi. To se raději podívám na Tátu v sukni, než na podobné koniny. Nejprve jsem dal šanci několika filmům s Eddie Murphym a teď ji dostal Martin Lawrence – a opět to byla hrůza. Oba pánové by se měli raději věnovat ujetým akčním detektivkám, než těmto až bizarním komediím, které jsou spíš než humorné, nechutně trapné. Občas se u toho sice člověk zasměje, ale jinak hlavně lituje ztraceného času. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Proč se mi zdálo, že se pravidlo přetočilo?! A vida, i hodnocení je lepší u dvojky, takže moje tušení nezklamalo. Možná to bude režií nebo horším scénářem nebo nevím. To je jedno. Hned dobrý vtip byl na začátku s odhalením Černocha mezi Asiaty a následným šokem i u psů trhačů a pak samo v posteli s Sherry: "Bábino, ty máš ještě jednu baterku?" Plusem černošsky zaměřených filmů je vždy hudba stejného ražení. Happyyýý Day? Yes, i v tom vedru, jasně. :-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)

Reklama

Reklama