Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, co já na tomhle filmu vlastně vidím. Chování a motivaci hlavní hrdinky nerozumím, ve svatebních záležitostech se nevyžívám a Matthew McConaughey má do mé představy o princi na bílém koni hodně daleko. S mou náklonností k Svatbám podle Mary je to jako s láskou – nedá se rozumově vysvětlit. Když ono se na to tááák hezky kouká. :-) Pro celuloidovou cukrovou vatu mám zkrátka slabost, a když mi filmaři nadělí krásný, milý, pastelově barevný dárek, zabalený do hedvábného papíru, ovázaný stužkami a ozdobený květinami, udělá mi to radost. Podobných snímků jsou mraky, takže opravdu nevím, proč si medím zrovna v příhodách svatební agentky Mary Fiore. Ale slibuji, že si je budu pouštět, dokud na to nepřijdu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to není špatné, ale postupně převládá stále více trapnějších momentů a závěr je na pěst (krom scény na motorce, tam jsem se zasmál). Škoda, že začátkem nového tisíciletí se McConaughey v romantických filmech objevoval stále častěji, protože v 90. letech a dramatických snímcích jako Čas zabíjet, Kontakt, Amistad či U-571, které byly všechny skvělé je to škoda. Snad se s LINCOLN LAWYER blízká na lepší časy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama