Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se původně chtěla dneska večer podívat v televizi, ale když dávali nějaké ukázky, najednou jsem zjistila, že jsem ho už viděla. To, že si jej moc nepamatuju svědčí o jediném, a to o tom, že mě prostě tehdy nezaujal a nebavil. J.Lo neuznávám a opravdu nerada se na ni dívám, filmy s ní nebývají lepší než průměr. To je i případ tohoto. Navíc je to tak ohrané téma, americké romantické komedie jsou povětšinou dost tupé. Na zabití času docela dobré, ale takové filmy nevyhledávám, já mám radši jiné žánry. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete mít opravdu perfektní svatbu bez jakéhokoliv zádrhele, pravděpodobně zavoláte profesionální plánovačce svateb Mary Fiore (Jennifer Lopez). Sama ale nemá na lásku vůbec štěstí, a jediný kdo se kolem ní ochomýtá, je kamarád z dětství, Massimo (Justin Chambers). Nyní se ale může vše změnit, když Mary potká Steva (Matthew McConaughey) a po jednom společně stráveném večeru je si Mary jistá, že Steve je pro ni tím pravým. Jaké je ale její překvapení, když zjistí, že právě Steve je ženichem na svatbě, kterou právě připravuje?... Ajaj, už hrozně dlouho jsem neviděl tak strašně předvídatelný film. Je mi jasné, že cílové publikum takovýchto filmů není pravě tím pravým na velké přemýšlení, ale takhle přímočaře vše nalajnované se jen tak nevidí (a nebo tady je fakt někdo, kdo čekal že by se J.Lo s M.McConaugheyem nedají dohromady?). Jinak film přináší přesně to co od něj člověk mohl čekat, spoustu romantiky (včetně, jak už jsem psal, očekávaného závěru, při kterém slabší povahy určitě i slzu uroní), hereckých výkonů odpovídající výše zmíněným jménům, kde mne bavil snad jedině Justin Chambers, a naopak odpuzovala Bridgite Wilson - fakt se mi vůbec nelíbí.. ()

Reklama

Emzet 

všechny recenze uživatele

Vždycky je na pováženou, když těch pár několikavteřinových úryvků starého snímku, na který někdo v aktuálním filmu zajde do kina, je v celém filmu nejlepši :-) (zde Two Tickets To Broadway). Ne, Lopezová opravdu NENÍ herečka. Už to samotné tento film dost ošklivě poznamenává. Přičteme-li si fakt, že se divák nezasměje ani jednou a zvratů by se v TWP nedořezal (takže od začátku je jasné, jak bude film pokračovat a jak skončí), absenci čehokoliv, co by tento snímek jakkoliv ozvláštňovalo a všehovšudy průměrnou řemeslnou stránku, i ty dvě hvězdy jsou možná až příliš štědré. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Spotřební komedie, na které je to ale bohužel vidět více, než by bylo zdrávo. Shankman totiž jen ochotně papouškuje to mnohokrát provařené, na romantických komediích tak otravné, klišé. Abych nebyl úplně nespravedlivý - Udělat slaďák s režijní invencí úplně nejde (zvlášť když si uvědomíme "pásovou" výrobu obdobných děl), snažit se zaujmout nějakým nápadem, to by snad šlo. Bohužel Shankman se o to ani nesnažil. Říkáte, že jste ten film neviděli? Já Vám říkám, že jste ho viděli a v deseti jiných verzích... ()

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama