Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Fantastický předělový film nejedné naší umělkyně, obzvláště jedné ano!!! Kam se hrabou Lurdy!!! Zázrak!!! Hle nesedávej panenko v koutě, hodný strýček a znalec umění (tedy přeloženo štědrý sponzor) si Tě najde. A zázrak? No ten se stal... Přerod nejedné naší pseudoumělkyně, tedy herečky nižší kategorie na špičkovou a navíc plníci tržby bulvárních plátků.... A pak už je to standard.. kázati vodu, popíjeti víno... ono to snad nepraskne (Já a svlékat? Ne,nikdy... JÁ! JÁ! JÁ! Já jsem HEREČKA a nemám to zapotřebí)... a prasklo, ale dost ututlalo... :-) A když se pak srovnaj ty ženské hrudníčky po čase ... žádný zákrok zvenčí ale zhůry... Příroda je mocná... To samo nebo po miminku,že.... ach jo... Proč mám pamatováka a sem tam chvilky soudnosti, jak by se mi jako milovníkovi estrád a řádnému "Novákovi" blaženě žilo... Aspoň, že Miro Noga s pár lidma v historickém kostýmku pochopil, že to je taškařice :-) 5* či odpad, aby se nezapomělo... jinak slabé hodně slabé 2 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V dávných dobách , kdy prakticky nebyl masový internet, dvd teprve vznikala a v Čechách nebyly komerční televize, které by vysílali hanbaté filmy natočili naši známí čeští herci americký nahatý erotický film ( místy regulérní soft porno) ( .. ne jeden) v domnění, že se asi ztratí kdesi v Americe ( jména herců v titulkách nebyly) a tady si budou hrát a dělat vůči nahým scénám caviky. Pro mne to je poučení, že až zase uslyšíme od hereček, jak se nesvlékají, nebo nerady svlékají, a pouze když to má scénáristicky smysl tak si vzpomenu na tohle dílo a první slovo, které mi to evokuje je pokrytectví. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Jejda jejda, to je mi ale veledílo. Pamatoval jsem si z dob vysílání v televizi jen příběh se Sabinou Laurinovou, ale teď po opětovném shlédnutí myslím, že to tak bylo jedině dobře. Tak neuvěřitelnou hovadinu člověk jen tak nevidí. Vypravěč/ka nejen že mluví i za všechny účinkující, ale podání je otřesné. Zní to skoro jako pohádka o Pepínovi šulínovi a Aničce pičce, obsah všech komentářů je děsný. Jedna hvězdička za to, že si člověk okoukne hezká těla českých a slovenských hereček, navíc tak, jak vypadala před dvaceti lety. Jinak naprostý odpad, záběry na mrtvýho švába o stejné stopáži považuju za smysluplnější projekt. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Star Sex aneb když hvězdy souloží. Česko-slovenské hvězdy a hvězdičky dělají "díru do světa" v soft erotických příbězích ala Dekameron. Dnes by na tuto kapitolu kariéry nejraději zapomněli, ale pro nás tu zůstává zajímavý studijní materiál o tělech našich tehdy začínajících, dnes populárních hereček. Podobné filmy (tím myslím přítomností našich spoře oblečených celebrit) - Venušina delta (r.1994), Peklo v řetězech 2 (r.1993). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tady ,,hrajou,, naše ,,herečky,, . Ovšem samozřejmě v současné době jsou to ,,dámy,, Jsou to celebrity. Myslím si, že v záplavě pořádů : Jak celebrity vaří , Jak celebrity cestují, Jak celebrity tančí, Jak si celebrity měří IQ, V čem celebrity žijí, Na čem celebrity serou, bych já klidně dal pořád :Co vlastně české celebrity umí ... áá jenže to by bylo dost krátký. No,ale zase by jsme se viděli asi pěknou šukačku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Některé příběhy byly natáčeny v České republice (zámek Slavkov, zámek Buchlovice) a objevila se v nich plejáda českých a slovenských herců a hereček. (claudel)
  • Podle pozdějších vyjádření herců a hereček si v počátku 90. let pořádně neuvědomili, o jak moc erotický TV film půjde, a navíc prý dostali slib, že se nikdy nebude vysílat v Čechách ani na Slovensku. Časem byl ale uveden na Nově i Markíze. (hippyman)
  • Katarína Brychtová v roku 2009 k svojej účasti vo filme: "Prosím vás, veď to bolo pred 15 rokmi! A celý filmík trvá asi 4 minúty. No nemám s tým problém. Deťom som to vysvetlila a dnes by som to už určite nerobila." (Arsenal83)

Reklama

Reklama