Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnocené tři hvězdičky, ale přeci jen je to z důvodu nostalgických. I v předešlých dílech se to jen hemžilo nepochopitelnými triky. A i v tomto "pokračování" tomu není jinak, i když některé mne opravdu zarážely, nakonec jsem to překousl (přeci jen, je to od Walta Disneye). No popravdě to možná bylo tou hudbou, která je opravdu povedená a dodává na atmosféře. Obsazení nevím, ale je asi to jediné, co se moc nepovedlo. Herbie 53 forever :-D ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Obrovská nostalgie pro mě... Herbie je autíčkem mýho dětství a přestože Lindsay není zrovna dobrá herečka, s krásným hlasem Lucky Vondráčkové jí to sluší daleko víc a neherectví se dá prominout. Ale abych se přiznala - pokaždé, když na tenhle film koukám, těším se na jeden záběr (51:17) - a ikdyž vím, co přijde, stejně mě to vždycky znovu a znovu rozseká! :) 80%! ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uz mi lasko neni 10 let...... jeste mi lasko neni ani 85... tak jak mam na takovy film pohledet? Slecna vypada jako by zrovna skoncila s natacenim "Young dumb and full of cum", vsichni kolem nacpali sve letite uspory do anglicaku z NASaCAR a jediny, kdo vzbudi sympatie je Keaton. Ta hvezdicka je za uvodni titulky, jinak je to ubohe... ()

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Kýbl připravit...START! Začíná 1,5 hodiny nudy ku zoufání s příběhem obšlehlým až hamba. Všechny postavy jako obvykle úplně černé či úplně bílé. A aby toho nebylo málo, tak přidáme ještě řadu dalších klišé, aby to mělo aspoň něco, když už zmizel děj. Myslel sem, že Michael Keaton hraje v lepších filmech. Tohle si nezaslouží ani * za snahu. Děsná blbost. Kdybych si měl vybrat, zda se ještě jednou podívat na Můj auťák Brouk a nebo se koukat do zdi, tak myslím, že zeď je rozhodně přijatelnější... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V jedenáct v noci na noční to i sedne. Trochu nevyrovnané v cílové skupině i v rámci rodinné podívané. Snad překvapí zástup známých herců a hereček (což film zvedá lehce nad průměr). Humor je hodně dětinský, chyběl mi nějaký vtípek pro odrostlejší publikum, které se na film zcela jistě také dívá (např. jako doprovod). Ale sexy pihám, zrzavým vlasům a jiným přednostem Lindsay Lohan odpustíte mnohé. Djkoma to vystihl docela trefně. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Podle zákulisních klebet upravovali pomocí počítače poprsí Lindsay Lohan, neboť pro Disneyho produkci bylo příliš bujné. (imro)

Reklama

Reklama