Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

genetique 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že ak má byť toto spracovanie bez zbytočného dejového zamotania, bude oproti 'Green Street Hooligans' aj reálnejšie, surovejšie a tým aj zaujímavejšie. No mýlil som sa. Ostalo to len pri tej syrovosti a surovosti. Film aj keď sa snaží vyvolať nejaké city a napätie, tak sa mi to akosi nedarí a ani postavy si diváka nenaviažu. Je to proste len jeden zaujímavý pohľad do týchto firiem, pár slušných od*ebových hlášok a to je tak asi všetko. 65%. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Solidně natočený bez jakýhokoli poukazování na to co je dobrý a co špatný....Prostě si to přeberte sami. Jinak si myslim, že herecký výkony sou velice solidní a Danny Dyer mě svym vyschýzovanym ksichtem opravdu bavil celej film. Od první chvíle film najede jak Zeberdee a po celou svou krátkou stopáž hučí jako blázen. Rozhodně lepší jak o rok mladší americkej film stejnýho zaměření s Elijahem Woodem v hlavní roli..... Dodatek: Scéna Roda na obědě s rodiči přítelkyně mě fakt nakopla =) DODATEK: ta kopa hlasek a ta smrst picovin.......=)ú)=) íi kdyz sem na kopr tak to nema chybu............. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slušný film. Nie masterpiece, ale dorbý film určite. Môžem hooligenské filmy. Tu vidno určité paralely s green street hooligens s Elijahom Woodom. Neviem čo bolo prvé, ale Frodov film som videl skôr a aj ma viac zasiahol. Toto malo zas surovejšiu autentickosť a pár drobných ale ultimátnych vychytávok, ako napríklad zavretie do policajnej dodávky a alebo hajzlová scéna s Tamero Hassanom a Danny Dyerom. Skrátka filmu svieti 75% a nemôžem nič len s tým percentom súhlasiť. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten tip vtipnej drámy, ktorý sa nepopiera. Film mi pripomína niektoré drobnosti, pre ktoré mám rada Veľkú Britániu. Možno by som zvolila iný futbalový klub, inak sa tomu nedá nič vyčítať. Herci vedeli presne čo majú robiť, starší, mladší, nebolo tam nejaké extra ženské obsadenie, našťastie: -tie sú väčšinou také, že v takomto filme všetko pokazia. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Klasika jako Sbal prachy a vypadni, škoda jen, že taková problematika u nás nezajímá mnoho lidí. Každopádně děj filmu, který má spád a až na trochu toho sadismu, na který se příliš vaše partnerka nebude nejspíš chtít dívat se nikdo při tomto filmu nebude ani na vteřinu nudit. Trošku více se mi ale líbilo Green Street Hooligans, ale jinak je to podobnej film jak do tématiky, tak převyprávěním příběhů, a méně romantiky jak u Green Street. (( :: ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Právě tímto filmem se Danny Dyer dostal do povědomí mnoha fotbalových chuligánů, což mu připravilo dobré podmínky k proniknutí mezi skutečné chuligány ve svém dokumentu Hooligans - Zákon tribuny (od r. 2006). (FCBLFC)
  • Poslední film, ve kterém se objevil herec John Junkin, který hrál postavu Alberta. (don corleone)
  • Danny Dyer zde hraje jednoho z hooligans Chelsea FC, ale ve skutečném životě je velkým fanouškem West Ham United. (Kryton)

Reklama

Reklama