Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Klasika jako Sbal prachy a vypadni, škoda jen, že taková problematika u nás nezajímá mnoho lidí. Každopádně děj filmu, který má spád a až na trochu toho sadismu, na který se příliš vaše partnerka nebude nejspíš chtít dívat se nikdo při tomto filmu nebude ani na vteřinu nudit. Trošku více se mi ale líbilo Green Street Hooligans, ale jinak je to podobnej film jak do tématiky, tak převyprávěním příběhů, a méně romantiky jak u Green Street. (( :: ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Football Factory" je snáď jediný film za posledných desať rokov z produkcie Veľkej Británie, ktorý by som mohol pozerať stále dokola. Výborným spôsobom zachytáva život anglických futbalových Ultras. Ano, zachytáva, mapuje, predkladá i nezasveteným divákom atmosféru aká panuje medzi chlapmi, pre ktorých je najväčším povyrazením ísť cez víkend z niekoho vymlátiť dušu. Nemoralizuje, ani sa nejak nesnaží to hlbšie riešiť. Čo je len dobre. Oi!, Oi!, Oi! "Footbal Factory" je výborný filmový zážitok, a nie len pre chuligánov. ***** ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Čistá ostrovní záležitost, která popisuje celkem věrně běžný i víkendový život jednoho z fanoušků Chelsea - nudná práce, chlastání, koks, píchání, a v sobotu rvačka. Je to bez příkras, bez vyzdvihování nebo naopak moralizování. Jak už to u anglických filmů bývá, nechybí výborná hudba (Chemical bros., Primal Scream, ale i třeba David Guetta) a místy hodně cynický humor. Málem ukopanej k smrti, květináři, taxikáři, noční můry a přeludy. Jeden ze starý party už se nevrátí. Bright dostal sedmičku, a koule mám tak nakopaný že příštích pár měsíců budu rád když se vychčiju. Po tom všem se fakt musíte ptát sami sebe jestli to stálo za to? Jasně že kurva jo! ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Dannyho jsem doteď znal jen jako borce z dokumentů Real Football Factories a Football Hooligans a udělal jsem chybu že jsem si ho nevyhledal dřív. Umí skvěle hrát a téma fotbalovejch hooligans je zajímavý, a i když fotbal nemusim, tak mě film strašně bavil. Skvěle sestříhaný, zahraný a zrežírovaný. Pro někoho je fotbal jen chlastání a mlácení se z jinym tvrdým jádrem. Pořád to je zajímavější a zábavnější než ty mrdky okolo (jo myslim tu kopanou co se tu hraje). 85% ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli lze tento film brát jako věrohodnou sondu do života hooligans, ale každopádně si myslím, že jde o dost lepší film než třeba Non Plus Ultras:-) A také o moc zábavnější (pomsta za playstation, zavolání na ukradnutý mobil atd...) Film mi ovšem občas až příliš připomínal Human Traffic. A nejen proto, že v něm hraje Danny Dyer. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Poslední film, ve kterém se objevil herec John Junkin, který hrál postavu Alberta. (don corleone)
  • Během zápasu juniorů, kdy po sobě vyjedou Billy Bright a Millwall Fred, improvizoval Frank Harper hodně svých replik, včetně rasistických urážek. Vyprovokoval tím Tamera Hassana k reálně vypadající reakci. (don corleone)

Reklama

Reklama