Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mám problém s filmami a špeciálne s komédiami, kde sú mi všetky postavy nesympatické. Najmä vtedy, ak je zámerom tvorcov vzbudiť v nás voči nim sympatie. Aký vzťah si mám vypracovať k permanentnému pretrtkávačovi? K zle nadabovanému Allenovi, rámujúceho svojim autom mesto? K Sellersovi s najhorším účesom v histórii kinematografie? K naivke, ktorá sa nikdy nepoučí a nechá si srať na hlavu? To potom nevytiahne ani zopár vydarených fórov (väčšina je však zúfalo priemerných) a solídne tempo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu nemá co zklamat ani potěšit, jednoduše buď máte rádi takový humor, nebo ne. A já patřím do té druhé skupiny. Tato bláznivá šedesátá v čele s neherečkou Andressovou a zoufale se snažící zapadnout Schneiderovou... jsou naprostou ztrátou času. Gagy jak z animované grotesky frontálně slepené s komikou Allena a Sellerse. ()

Reklama

faana21 

všechny recenze uživatele

S přibývající stopáží přibývá ulítlostí až naprostých šíleností (a aby ne, když co postava, tak to dokonalý prototyp magora nebo blázna), které vrcholí neuvěřitelnými eskapádami v hotelu a posléze i mimo něj...dlouho dlouho jsem nic podobného neviděl...a to nemluvě o "big parade" paní-slečen hereček ze 60. let. Voilá :-) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Pokud máte Woodyho Allena, nebo Petera Sellerse rádi, tento film vynechte. Nestojí za to. Snad jen pokud je uctíváte, tak má smysl ho shlédnout coby zajímavost. Film je zmatečný, postavy nereálné a jejich chování zcestné. Bylo by jednoduché napsat, že točit to Allen sám, dopadlo by to lépe, nebyla by to pravda. On je totiž slabý už scénář. Diváci kin, si zkrátka tehdy ještě museli počkatm až se Allen vyblbne a začne skutečně psát solidně. A k Sellersovi, ač ho mám rád, tak zde je nijaký, jakoby se nemohl rozhodnout jak postavu hrát. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budeme rybařit, lovit, jezdit a plavat ... a to všechno v mém pokoji." Chudák Michael. Na kterou dívku se podívá, ta mu skočí do postele. Třeba padákem. Jak já jsem ho litoval. A taky jsem se skvěle bavil, protože mix krásných slečen a tří komiků na mě působil hrozně zábavně. Jen jsem si myslel, že oranžové spodní prádlo není moc sexy, ale když ho na sobě měla Rita, tak jsem musel změnit názor. A vlastně trošku měním názor i na Michaelovu smůlu, takže tento víkend budu na zámku Chantelle a žádám nymfomanky Carole, Renée, Liz, Ritu a Jacqueline, aby mé sémě považovaly za své. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Capucine hraje postavu jménem Renée Lefébvre. Rodné jméno Capucine je Germaine Lefébvre. (HellFire)
  • Scéna, ve které Woody Allen oslavuje své narozeniny, se točila 1. prosince – tj. v den Woodyho 29tých narozenin. (HellFire)
  • Filmový debut Woodyho Allena. (HellFire)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno