Reklama

Reklama

Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!

  • Velká Británie Blackadder Back and Forth

Obsahy(1)

Lord Edmund Bestián (Rowan Atkinson) a Baldrick (Tony Robinson) testují svůj stroj času. Vydávají se do minulosti pro pár suvenýrů a nakonec se jim podaří změnit minulost. Ocitnou se tak např. v Sherwoodském lese, kde se setkají s Robinem Hoodem nebo u Bitvy u Waterloo. (Nancy)

Recenze (122)

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Snímků o cestování v čase tu už bylo několik, ale když se do toho pustí Rowan Atkinson je to něco jinýho. Satirické short-movie, které mě pobavilo. Bohužel neznám vůbec zmiňovaný britcom "Černá zmije", ale možná si pár dílů pustím. Protože jestli jsou tak vydařené jako toto, musí to být skvělý úlet. Jediné co mi vadilo, byl dabing v podání Petra Rychlého, který mi na Rowana vůbec neseděl. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Viděno poprvé až mnoho let po zhlédnutí poslední série a musím říct, že tenhle kratičký návrat do světa Edmunda Černé Zmije byl nostalgií a humorem nacpaný zážitek, který mě hrozně moc potěšil a smál jsem se každou chvíli. Prostě naprostá spokojenost a parádní jednohubka k tomuto brilantnímu seriálu. 5/5 ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podareny komedialny kratas, kde si zahral moj oblubeny komik:) K dokonalosti filmu este chybalo lepsie prevedenie komedialnych scenok, aby to vyzeralo skvele, ale ani tento pokus neni spatny a velmi rad som si to skuknul a to mi cas pri nom ubehol extremne rychlo, co naznacuje, ze to nebola zbytocna snaha o vytvorenie tohoto stareho britskeho kusku:) ()

Honzua 

všechny recenze uživatele

Geniální (jako vždycky) už od začáteční ikonografie, kde Blackadder zastřelí posledního anglosaského krále, až přes nakládačku Shakespearovi k rozpuštění parlamentu. Neuvěřitelný políček Brannaghovi aneb jak jednou větou můžete nenásilně dopálit člověka, který jistému tématu oddal svůj tvůrčí život. Mazané plánování, kuličkové pero a Blackadderovo "Hello Darling" Darlingovému potomkovi v bitvě u Waterloo. Přesně jako bych se vracel v čase celou jednou érou britského humoru. Na konci způsobuje sakra těžkou ale krásnou nostalgii. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Dabing je fakt příšerný, ale za to snímek bohudík nemůže, proto ho ani nehodnotím. Bohužel mi zde britský humor místy nesedl tolik, jak bych si přál. Přitom ho mám docela rád. Takže pro mě bylo fajn vidět pospolu Rowana Atkinsona, Hugha Laurieho, proklatě sexy Kate Moss a Colina Firtha. Ale to je asi tak všechno. 65% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně s Robinem Hoodem a královnou Alžbětou se objevuje černošský kompars, což je jako historický nesmysl vtípek tvůrců. (Kulmon)
  • Film byl promítán osmkrát denně v London's Millenium Dome po celý rok 2000. (Kulmon)
  • Na konci závěrečných titulků tvůrci slibují, že pokračování bude v létě roku 3000. (Reyak)

Reklama

Reklama