Reklama

Reklama

Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!

  • Velká Británie Blackadder Back and Forth

Obsahy(1)

Lord Edmund Bestián (Rowan Atkinson) a Baldrick (Tony Robinson) testují svůj stroj času. Vydávají se do minulosti pro pár suvenýrů a nakonec se jim podaří změnit minulost. Ocitnou se tak např. v Sherwoodském lese, kde se setkají s Robinem Hoodem nebo u Bitvy u Waterloo. (Nancy)

Recenze (122)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Bestián mě pobavil.. Hodně mě pobavil a to je hlavní! Rowan Atkinson je na takové role jako dělaný a Tony Robinson mu byl vynikající pravou rukou. Parodie několika anglických historických událostí byla fantastický nápad a líbilo se mi, jak na sebe minulost s budoucností navazovala.. A závěr - ten neměl chybu! :)) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Opět myšlenkově mazaně postavená epizoda která díky možnosti (jakkoliv nepravděpodobné hlavně díky faktu, že stroj vlastně postavil Baldrick ;)) použití stroje času nabízí výjevy Britské historie a několik neopakovatelných (a brutálních) vtipů... btw..: se zeptejte učitele Angličtiny na překlad: "Bugger my giddy aunt" a pochopíte (ten můj to přeložit odmítl a jen ptal se kde jsem to sebral ;)) nebo brilantní vetu na téma "hustej" (You really are as thick as clotted cream, that's been left out by some clot, and now the clots are so clotted, you couldn't unclot them with an electric de-clotter, aren't you, Baldrick? ). Nelze jinak než plný počet a doufat v avizované pokračování v roce 3000 :D. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Další speciál, kéž by nikdy nekončily. Protože to je u mě sázka na jistotu. Tentokrát si to BlackAdder nasměroval napříč časem, ale 1000 let nehraje roli :). První záběr na Tyranosaura mě fakt dostal :). Možná už to nemá kvality seriálu, přesto jsem se náramně bavil a jen to drželo tak nějak myšlenku, že je se seriálem konec, na bodu mrazu. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Viděno poprvé až mnoho let po zhlédnutí poslední série a musím říct, že tenhle kratičký návrat do světa Edmunda Černé Zmije byl nostalgií a humorem nacpaný zážitek, který mě hrozně moc potěšil a smál jsem se každou chvíli. Prostě naprostá spokojenost a parádní jednohubka k tomuto brilantnímu seriálu. 5/5 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se po deseti letech opět sešli a Černá Zmije je zpět, byť jen v jednodílném speciálu. Nejsou zde sice až tak geniálně vybroušené dialogy jako v seriálu samotném, ale stejně je to legrace od začátku až do úplného konce. Jen škoda, že někdy tvůrci zvolili poněkud jednodušší styl humoru. Ovšem momenty při setkání se Shakespearem jsou v nejlepším duchu původní série. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně s Robinem Hoodem a královnou Alžbětou se objevuje černošský kompars, což je jako historický nesmysl vtípek tvůrců. (Kulmon)
  • Film byl promítán osmkrát denně v London's Millenium Dome po celý rok 2000. (Kulmon)
  • Na konci závěrečných titulků tvůrci slibují, že pokračování bude v létě roku 3000. (Reyak)

Reklama

Reklama