foto

Kevin Hudson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Kdo zabil pana Veverku?
Star Wars: Síla se probouzí
Sufražetka
2014 Dřív než půjdu spát
Vampire Academy
2013 Doctor Who: The Day of the Doctor (TV film)
Hercule Poirot: Hra na vraždu (TV film)
Jack a obři
2012 Bert & Dickie
Královský víkend
Počasí jako malované
Sněhurka a lovec
2010 Him & Her (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Planeta Oodů (S04E03)
2007 Pán času (TV seriál)
Evoluce Daleků (S03E05)
Dalekové na Manhattanu (S03E04)
Smith a Jonesová (S03E01)
Skins (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Soudný den (S02E13)
Armáda duchů (S02E12)
Satanova past (S02E09)
Hlupákova lucerna (S02E07)
Věk oceli (S02E06)
další epizody
2005 Pán času (TV seriál)
Zlý vlk (S01E12)
Dlouhá hra (S01E07)
2004 Moře duší (TV seriál)
Mysti Show, The (TV seriál)
2003 Byron (TV film)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Do toho
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
Ospalá díra
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Velkovlak (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1991 Brittas Empire, The (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2004 Art of the Garden (TV seriál)
2002 Sex BC (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace