Reklama

Reklama

The Exciting Escapades of Mr. Bean

(video kompilace)
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 1991, 55 min

Obsahy(1)

Prekliatie Mr. Beana: Plaváreň, snaha o útek z parkoviska bez zaplatenia, výroba sendviču v parku, návšteva hororového kina s priateľkou. Mr. Bean ide do mesta: Ladenie televízora, topánka na streche auta, stretávka s priateľkou na diskotéke. (POMO)

Recenze (77)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Obsahuje dily Prokleti pana Beana (1) a Pan Bean jde do mesta (2). 1 - Tak tentokrat tu mame scenky rovnou ctyri. Nejdriv Bean v bazenu, kde je naprosto masakralni skok do vody, pak problemy v garazi, nasleduje jedna z nejzasadnejsich scenek - svacinka na lavicce a na zaver skvelej horor v kine, kde se objevi i Beanovo pritelkyne. 2 - Tentokrat tu je hodne ruznejch scenek. Nejdriv ma Bean problemy s antenou u televize, nasleduje zlodej fotaku, pote problemy se ztracenou botou, pak kratka scena s ucesem, nacez se Bean presune na kouzelnicke predstaveni, kde ho opet doprovazi pritelkyne, pote udela bordel na diskotece a na zaver kratickej problem u tv ve vyloze. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Člověk by si řekl, že už nic originálního nejde vymyslet, žel Atkinson prostě nic vymýšlet nemusí. Stačí aby zašel na plavečák, ztratil plavky a nebo vyjížděl z parkoviště po vypršení limitu. A to by ani nebyl Bean, kdyby si na sváču místo sendviče nevzal bochník chleba a termoláhev. Ovšem to co předvede v kině je naprostý top. Zkrátka je těžké nedat jiné hodnocení než to o pěti hvězdách. ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

U některých scén jsem brečel smíchem. Top díl řadím kino s Noční můrou. Mr. Bean je nejlepší komediální ikona, která se kdy pohybovala na filmovém plátně. V minulých letech bavil svět Charles Chaplin, dnes Rowan Atkinson. Může někdo překonat Rowana Atkinsona v podání Mr. Beana? Opravdu se toho chci dožít. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jak to říct, pan Bean prostě neumí nebýt vtipný. Každý výraz jeho tváře vyvolává úsměv na tváři mojí, vždyť on neumí ani normálně chodit, plavat, řídit, nebo nedej bože běhat, aniž by to nebylo k popukání... Výroba sendviče je klasika, to nemá chybu, ale zbytek je v rámci Beanovské dokonalosti trochu slabší, tedy až na závěrečné Atkinsonovy taneční kreace, proti nim je breakdance hadr :) 9/10 ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Nejvíce na tomto seriálu miluji ten fakt, že kdykoliv si ho pustím nebo se na něj podívám tak se vždy směju stejně jako kdybych se koukal tenkrát poprvé, když jsem byl ještě hodně malé dítě. Je to hold kouzlo osobnosti a určitý druh charizma, který dělá s Mr. Beana toho nesmrtelného komika, kterým bude jistě již napořád! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama