Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Bavilo, moc. Texaskej bad ass movie, ve kterým si Carradine jezdí v káře s espézetkou CARATE, skoro do každýho souboje tu řvou melodie jak v Tenkrát na západě a v dokonale debilním finále dochází konečně i na Peckinpaha. To když se mlátí ženský a je to zpomalený. Mám rád, když se v těchhle osmdesátkách střílí hodně z UZI, chlapi tu hrajou všema barvama a do otevřených ran si lijou pivka z plechu jak na běžícím pásu. Navíc jsem se u tohohle filmu několikrát podrbal v rozkroku a jak tady říká sám velký R. G. Armstrong, styl je základ. ()

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Ještě než bylo na světě Komando a Krvavý sport, vznikl film, který je pro mě synonymem pro akční B-movie. Ano, ve filmu má hlavní roli Chuck Norris, ten o kterým se píše miliony vtipů a ten, který posílá milony na charitu. Film je několikrát vzpomínaný i v druhém dílu Expendables. Asi v žádném B-movie nenajdete tak skvělý soundtrack - všechna čest Francesco Masi. Film je drobet ve stylu westernu. Chuck je pořádný buran... ...pořád se potí, chlastá pivo, má super auto a jeho jediný společník je vlk. Přidělímu mu přitroublýho kolegu, zamiluje se do nesprávné ženy, která mu vygruntuje a on jí postříká hadicí a vyválí v kaluži. Jenže ona hodná uklízečka je přítelkyně kunfu legendy Davida Carradineho, který je překupníkem zbraní a když Kill Bill unese Chuckovi jeho dceru, tak je asi jasný, že musí dojít ke vzájemnému střetu. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Keby som zavrel každého, kto sa po mne zahnal, bolo by pol štátu v base." Chuck je frajer ako vždy, no tento krát, v úlohe texaského šerifa, je tak trochu aj drsný Harry, čo vôbec nieje na škodu. Osamelý vlk McQuade nieje film, kde sa vo veľkom kričí hurá do boja ako v jeho iných filmoch. Tu sa Čakino drží celkom pri zeme a seka zloduchov predovšetkým pohladom, hláškami a potom až kopom s otočky. V závere sa to slušne rozbehne, príde samozrejme aj na duel Čak vs Carradine, ktorý je celkom dobre natočený a aj hudba tu má svoje čaro. Jeden s tých lepších filmov s nesmrteľným Čakom. 65% - 3* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Badasss David Carradine proti Bad Badass Chucku Norrisovi - a je to celkem sranda. Z pohledu režie nebo scénáře absolutně nic objevného (to ale nikdo nemohl očekávat), ovšem zároveň se to vyhýbá vyloženě trapným vsuvkám, herci jsou okey (dokonce i Chuck se slabostí pro pivo) a duní do toho skvělá hudba hrdě reflektující Morriconeho. Málokretý film dokázal v osmdesátých letech nostalgicky vzkřísit westernové vzorce tak roztomile jako právě McQuade... 60% ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris v té nejlepší formě. Zábava, která ve své jednoduchosti dávkuje vše, co má akční film nabídnout. Ačkoliv například jiní borci jako Steven Seagal či Jean-Claude van Damme nejsou o nic lepší, kladu si otázku, proč je tedy tak všeobecně zesměšňován? Že by ohledně hereckých výkonů či přehnané fyzické super výkonnosti? Kdo ví? Možná příčina tkví, že jeho role vyznávající kult síly jsou vždy přednostně ztvárněny a proto vypadají asi jako jediný atribut jeho herectví, ale nepochybuji, že tento film patří k té lepší části jeho filmové kariéry. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama