Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, která chytré lidi varuje co se stane když budou mít málo dětí nebo je budou odkládat do nekonečna a hloupým ukazuje budoucnost kinematografie - zadky a prdění. Knihovník americké armády se po nevydařeném experimentu stane nejchytřejším člověkem na planetě roku 2505. Stylově jde o mix Planety opic a Běžícího muže se směšnými triky a občas opravdu pitomým humorem, ale pitomým zcela záměrně. Luke Wilson se do průměrného chlapíka dokonale hodí a potěší i prezident Terry Crews. Řekl bych že spousta zde nastřelených nápadů inspirovala Ricka a Mortyho nebo jiné podobně zvracené seriály. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ta vize je smutná, ještě smutnější je ale snaha zdejších "elitářů" se nad komedii tohohle typu nějak "povznášet" a snad v ní i "hledat hlubší smysl a poselství". Hergot, vybodněte se na to! Já se třeba v jednu chvíli i smíchy rozbrečel a vůůbec se za to nehodlám stydět. Je to fajn praštěná komedie, plná skvělých nápadů, to jí nikdo nemůže upřít. A já osobně bych si i jeden den v takovém světě rád prožil. :) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nápad slušnej, ale provedení horší. Krom toho mi přišlo, že Luke Wilson se tam moc nehodil, spíš to chtělo nějakýho baviče, kterej by sám utáh celej film a to Wilson fakt nedokázal. Nicméně pár vtipnejch scén se najde a demence lidí je fakt krutá, jenže to jaksi nestačí, když se z toho neudělá žádnej pořádnej vtip. Škoda určitě i tak stupidní příběh měl navíc ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vskustku katastrofická vízia budúcnosti, ktorá si originálnym námetom zasiala na kvalitný materiál, ale ktorá v praxi funguje tak na polovičný plyn. Hafo popkultúrnych odkazov neamík horko-ťažko pochytá, neukočirovaná demencia fórkov sa obracia proti autorom a film paradoxne živí to čo mal kritizovať. Mohla to byť recesná pecka, keby sa hlavná myšlienka netočila okolo rastliniek. 50% ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Svět plný debilů a negroidním prezidentem USA...hola hej, opravdu pekná vize, jen co je pravda (Bordel a šlapky kam se podíváš..ain't it Bitchin'?). Judge si s Wilsonem můžou dát "high five", protože odvedli dobrou práci...není to jedna z komedií, kde se člověk směje každých 5 vteřin, ale po celou dobu se mi na ksichtu objevoval takový mírný škleb (takovej výraz, kdy se člověk mírně usmívá a vypadá u toho jak dement...suitable), takže nuda zde neměla své místo. A kdyby vám dějepisářka říkala něco jako, že Hitler byl velký Führer nácků ve druhé světové..ihned jí opravte, že to byl Charlie Chaplin! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (joker.george)
  • Pracovní název filmu byl 3001. Scénář se původně jmenoval "The United States of Uhh-merica". (KucC)
  • Věc, která způsobila velkou odpadkovou lavinu, byla recyklovatelná plechovka od piva. (Cheeker)

Reklama

Reklama