Reklama

Reklama

Připoutejte se, prosím! 2

  • USA Airplane II: The Sequel (více)
USA, 1982, 85 min

Obsahy(1)

Na palubě je nepříčetný sebevrah, první lunární raketoplán se chystá zničit sám sebe, motory nefungují a co hůř - posádka zjišťuje, že došlo kafe! Když představitelé svérázných hrdinů Robert Hays a Julie Hagerty opustí atmosféru, jako by se vrátilo šílenství původního Připoutejte se, prosím! Bláznivou posádku doplňují Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr a řada dalších. Dokáže Hays i bez kofeinu znovu zachránit situaci? Užijte si jízdu, na kterou nikdy nezapomenete – a Připoutejte se, prosím! 2. (Magic Box)

(více)

Recenze (179)

mcleod 

všechny recenze uživatele

Na co jste přišel? - Přišel jsem na to, že tyhlety červený světýlka lítají sem a tam. Jinak mi připadá, že to nemá absolutně jinou funkci, opravdu ne. - To je nesmysl. Musí to mít nějaký účel. Vláda by přece nekupovala tak drahé zařízení jen proto, že umí posílat červená světýlka sem a tam. Zkoumejte dál. - Pane, tahle světla neblikají v žádném pořadí, pane. Co s tím máme dělat, pane? - Zařiďte, ať blikají v pořadí. Co pro mě máte? - Zkoušeli jsme tyhle testy, pane. - Díky. Co vidíte, kapitáne? - Tohle je kůň s kloboukem na hlavě. - Pane, našla jsem desky se Strikerem. - No a? - Asi se Vám to nebude líbit (Ted Striker - 400 Polka Favorites). - Je to horší, než jsem čekal. Závěr komedie na měsíční základně je výborný, perfektní humor, výborná role Williama Shatnera. Ovšem ta větší část filmu před tím zdaleka nedosahuje této kvality, ani kvality prvního dílu... vlastně až příliš často odkazuje na první díl, některé vtipy jsou prostě jen okopírované, občas jsou dokonce i použity scény z prvního dílu. A to je asi to nejhorší, čeho se může režisér/scénárista druhého dílu jakékoli komedie dopustit. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Jako většinou - už to podruhé není ono, ale přesto bych řekl že některé vtipy jsou dokonce lepší než v jedničce. Scéna kdy letištní úředníci prohledávají babku co jí na detektoru zazvonily v tašce klíče a zatím detektorem procházejí po zuby ozbrojení teroristé je prostě výtečná, stejně jako letištní krámek se suvenýry, kde se prodávají bomby i s kufříkama. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

"Přísahejte na ústavu Spojených států, že budete mluvit pravdu a nic než pravdu, k tomu vám dopomáhej Bůh ... Jasná páka"___"Jak byste popsal, vlastními slovy, co se stalo tehdy v noci?" ___"Ts to byla hlína, ale chlápek to spíchnul, nevyměk joo, ale maníci Ti magořili, to ti teda povim, a droškaři šli s náma málem do penálu. Ale on se na to nevys**l a šel kočírovat. Šoupnul toho prcka na ranvej jako máma do peřinky, k***a jemináčku, hehe" ;-) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Protože jsem si blbě popsal dívídíčka, tak jako první jsem viděl dvojku. Takže zatím nemůžu posoudit jak si vede ve srovnání s Zuckerovským originálem. Myslím že film byl slušně prošpikovaný parodickými momenty a a hláškami. A taky to žeru protože mé tahle minisérie už skoro 30 let. V podstatě na stejné vlně jako Scary Movie, ale ještě neokoukané. Takže tak. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu...no vlastně se nic nezměnilo. Několik nových vtípků se najde a jsou opravdu dobré. Obzvlášť oceňuju nesčetné narážky na startrekovou minulost Williama Shatnera. Spousta gagů je ale okopírovaných z předchozího dílu, takže nemálo krát sem měl pocit dejavu. Inspirovat se je jedna věc, ale kopírovat je špatné ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Muž, ktorý si na palubu raketoplánu doniesol bombu, ju má v kufríku, na ktorom má nálepky z miest Hirošima, Nagasaki, Pearl Harbor a Drážďany (Dresden). Všetky tieto mestá boli zničené bombami. (ČSFD)
  • V jednej scéne sa objaví loď USS Enterprise zo seriálu Star Trek (1966–1969). (ČSFD)
  • Pornoherečka Kitten Natividad, která v předešlém díle (1980) ukázala prsa, nosí tričko s nápisem „Morální většina“. Tak se jmenovalo politické hnutí – fundamentálních křesťanů –, jež chtělo zakázat sexuální výchovu na školách. (ČSFD)

Reklama

Reklama