Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bizarní a komická situace, která postihne jednoho člena seniorského kvarteta. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtveřice postarších muzikantů v podání čtveřice hereckých legend na cestě na koncert do domova důchodců v Lysé nad Labem. Bohužel souběžná linka s rodinkou Klepl-Holubová mi přišla spíš rušivá. Klidně bych se bez ní obešel a dal větší prostor Vaškovi Koubkovi, který se tu blýskne jako železničář zatížený hmotnou zodpovědností za hajzlik. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nemilé a nečekané události, jsou právě ty nejlepší:-) Skvělé humorné momenty zejména ten ve vlaku s tou uvízlou botou v ha*zlu nebo samotný koncert v domově seniorů v Lysé nad Labem..Ty obličeje neměli vážně chybu:-)! Co to je? To je Petr Janda s Olympikem? Styďte se mlaďoši! Průměrný příběh a zpracování ale herecké výkony byly dobré, zejména pak díky velké herecké čtyřce ve složení Sovák, Brodský, Suchařípa a Hálek. Kteří se nám tu představili jako seniorské hudební kvarteto. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je také poslední koncert party skvělých herců takhle dohromady. Nebo jeden z posledních. A ta situace je tak bizarní, že jsem si jistý, že se asi fakt stala. Díky velmi kvalitnímu hereckému obsazení je povídka ještě lepší než její skutečná zápletka. Mimochodem, Eva Holubová a Bohumil Klepl si zahráli manžele ještě minimálně jednou a to v Účastníci zájezdu. ()

altaica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední společná jízda Titánů českého herectví. Plaché úsměvy na smutné tváři. Humoreska jak má být, krátká, svižná a vtipná. Každý občas šlápne do h*vna, ale jen skutečný mistr tím dokáže zastavit vlak a vyjít i s uříznutým hajzlem na noze a uříznutou ostudou. A obojí zvládne s noblesou. Neskutečné. A prázdné oči seniorů při “poslechu” pubertálního masakru hudby ukazují, že být hluchý nemusí být nutně handicap. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Zprasit takový námět s takovým hereckým obsazením, to už chce pořádné matlaly. Absolutně nevyužité příležitosti k mnoha komickým příležitostem a vše je završeno závěrem. Zatímco divák čeká, že mladá kapela vyděsí osazenstvo pořádným brutal death metalem, oni tam začnou vrzat baladičku od Olympicu... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama