Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Uff. Tak to bylo hodně slabý. Rodinný film ve stylu, že se na to musejí rodiče povinně dívat, protože si to jejich 5-10ti leté ratolesti vybrečely. Děj v podstatě o ničem, že by to bylo nějaký dobrodrůžo , to se taky nedá říci. 1* za film a 1* za závěrečnou scénu u dveří a ještě asi jednu nebo dvě podobné s Robertem Hoffmanem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Humanoidní subjekte, my jsme vesmírní Zirkoňané a tímto prohlašujeme vaši planetu za naši. Můžete si vybrat mezi věčným otroctvím nebo okamžitou smrtí…. Rodinný film se čtyřmi hnusnými potvorami, které chtějí zotročit lidstvo a partu dětí, která má náš osud ve svých rukách. Naštěstí i proti gravitačním granátům se dá bojovat třeba hasičákem, hráběmi či zábavnou pyrotechnikou. Pravidla boje jsou drsný, stejně jako skrčkové z vesmíru. A proč se na film podívat na DVD a nečekat na odvysílání v televizi? Snad proto, že v sobotu dopoledne nemíváte volno, snad aby si děti nemyslely, že máte starej mozek, nebo možná pro těch pár fórků, který pobaví i dospěláky (schopnost ovládat postavy se vydařila :-)). Ale nejdůležitější je, že se jedná o celkem povedenej film pro ,,všechny“, u kterého se dá snést dokonce i dabing. A v neposlední řadě – třeba tím uděláte děckám radost. No nekupte to ! PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne P.S: Pokud jste dítě od 8 do 12 let, přidejte všude *. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na Příšerky z podkroví koukal očima, které jsou stejně staré, jako zbytek mého těla, musel bych mít několik drobných výtek. Za prvé mi přijde matoucí už český překlad filmu – od příšerek bych čekal něco jiného než vesmírné vetřelce chtějící ovládnout naši planetu. Za druhé si autoři mohli se zmiňovanými příšerkami trochu více pohrát – ten jediný hodný je až příliš infantilně mazlíkovatý a zbytek posádky by mohl být trochu více zábavný. Za třetí…..je zbytečné hledat za třetí – film je určen především menším divákům a ty se budou určitě dobře bavit. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná rodinná oddychovka, pri ktorej sa nezasmejú len najmenší, pre ktorých je vlastne film ako stvorený, ale aj starší. Takýto film občas padne vhod, navyše je tu fajn humor, milé postavičky stvorené dobrými CGI. Sympatický herci, ktorý sa samozrejme moc nepretŕhajú. Dobré akčné scény. Samozrejme treba vypustiť všetko ostatné okolo toho, vypnúť mozog a oddychovať s popcornom v ruke. Ak sa to nepodarí, odpad je na mieste. Intelektuálom rozhodne nedoporučujem. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detská rozprávka v ktorej deti bojujú so zákernými mimozemšťanmi. Úvodných 20 minút ma vôbec nebavilo, keďže si ma vôbec nezískali ústredné detské postavy. Našťastie potom sa rozpúta boj, ktorý trvá prakticky až do konca a to je teda solídna sranda. Dosť to pripomína súboj Kevina so zloduchmi zo série Sám doma. Dočkáme sa množstva jak vtipných tak neskutočne vynaliezavých a špičkovo technicky prevedených vychytávok.Akurát som mal tendenciu fandiť tým zeleným parchantom, ktorý pripomínajú slávneho Alzáka. Takže mi bolo ľúto, že to nakoniec museli vyhrať deti. Ale je to celkom zábavná jednohubka. 5/10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama