Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

kelto44 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode, priemerná komédia.. chvíľami to prišlo vtipné a chvíľami naopak trapné, našťastie to ale zachránila Ashley Tisdale, ktorá je mimochodom celkom pekná.. ale tak je to obyčajný priemer, nie je to nič extra, nejaké to plus tomu dáva postava toho malého zlatého zeleného mimozemšťana. /60%/ ()

Missi84 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že nepotěším fanklub filmu, ale tohle opravdu ne. Chtěla jsem si oddechnout u pohodového a nenáročného filmu, ale to se o filmu Příšerky v podkroví, říci nedá. Ohrané téma, nezajímavé dialogy, hlavní hrdinové nevýrazní, místy mi to přišlo jako by se snažili smotat několik filmů dohromady. Vůbec to nebylo svižné a vtipné. 82 minut naprosté ztráty času. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Zbožňuji pana Mazlíka.“ Veselá, bláznivá volovinka a obzvlášť, jako rozptýlení pro řachnutou holku, přímo super pobaveníčko(...bábina „jedlá“ zubní protéza, kung-fu chvaty). Mít tak ufounský ovladač na dospěláky, úžasný!! Ale, už z pohledu předvídavé samičky, radši ne. Ta pohroma, když by se takový přístroj dostal nápaditému dítěti do rukou…hrůza jen pomyslet. :-) Ricky rulezz! // „Podívej se na něj, vážně chceš, aby Ricky byl tvůj švára?! ...No, to né. Potom pročisti rodokmen!“ ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Odpolední zábava pro malé děti, nic víc v tom nehledejte. Několik týnedžrů z rodiči na chatě, na jejíž střechu přistanou mimozemšťánci - malí, roztomilí, s vynalézavou technologií a s ambicemi připravit podmínky pro přílet armády ze své planety... Vizuálně se mimozemšťánci povedli, toť plus. Stejně jako asi dva tři nápady, které pobaví i dospělé diváky. Snad jediným vtipným nápadem jsou motivy s ovládáním dospěláků. Někdy jsou sice bohužel dovedeny do trapné pointy (jako když blonďatého machra ovládají trapná dvojčata), ale třeba akční babička mě bavila. A to dost! Film jsem taky shlédl s českým dabingem, který sice není tragický, ale na originál nikdy mít nemůže (proč proboha dabuje stále stejná parta dabérů!). Shrnuto, podtrženo: Hezcí mimozemšťánci, nekreativní scénář a režie, tuctoví nebo špatní herci, film, který se brzy vypaří z hlavy, protože nepřináší nic osobitého, originálního, neotřelého, téměř nic vtipného, ale malým dětem se může líbit, protože skopičin, barviček a vykalkulovaných potrhlostí je tu dostatek. Pro mě jako dospěláka za 2 hvězdičky, děti si asi 1 či dvě přidají. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama