Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mne to vůbec nebralo, ale pak se to rozjede, takže jsem to vzal celé na milost. Je ovšem fakt, že jsem často koukal na hodiny, kdy už bude konec a sledování jsem občas přerušil. Je to jistě skvělá rodinná komedie, ale bohužel pro mne to nějak není. Nebo mne to zastihlo ve špatné náladě. Mimozemšťan ví. Takže pro mne slabší průměr. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

Reklama

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Keby mám byť ozaj objetívny a hodnotiť všetky aspekty filmu tak možno na 1*. No tuna je to rodinná komédia (dalo by sa povedať) so zelenými príšerkami, ktorá ma naozaj slušne pobavila.xD No i tak sa tu nachádza nespočetne veľa "hluchých" miest. Nudné pasáže, nelogické až infantilne poňaté dialógy a príšlo mi to viac pre deti ako pre dospelých.xD Ale povecme si. Dalo sa z tohoto projektu vyťažiť viac? Asi ani nie. Uprime teda svoj pohľad na jednotlivé scény s ovládačmi na ovládanie ľudí lebo to je jediná pozitína vec... Mne to stačilo...;) ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Tuhle prkotinu jsem si pustil v totalní kocovině s tím, že si odpočnu u zábavné kravinky. Nicméně z návalu dementních dialogů a tak všeho dohromady, mě ještě víc rozbolela hlava a musel jsem si v půlce zdřímnout. Opravdu si myslím, že minimálně ty dialogy, co se tam vedly postavy museli urážet i pětiletý děti... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na Příšerky z podkroví koukal očima, které jsou stejně staré, jako zbytek mého těla, musel bych mít několik drobných výtek. Za prvé mi přijde matoucí už český překlad filmu – od příšerek bych čekal něco jiného než vesmírné vetřelce chtějící ovládnout naši planetu. Za druhé si autoři mohli se zmiňovanými příšerkami trochu více pohrát – ten jediný hodný je až příliš infantilně mazlíkovatý a zbytek posádky by mohl být trochu více zábavný. Za třetí…..je zbytečné hledat za třetí – film je určen především menším divákům a ty se budou určitě dobře bavit. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama