Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Super filmek na odreagování. Ikdyž určen převážně mladší věkové kategorii, já se bavil hodně dobře. Mimozemšťaní jsou zmáknutí dobře a bojová jízda, kterou rozehrávají s pozemšťany je na solidní úrovni. Herecky vyčníval převážně Robert Hoffman, který pod vlivem ovladače musel předvádět takove grimasy, za které má ode mě palec nahoru. Chlapského diváka potěší i, většinou spoře oděná, Ashley Tisdale. ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Žánrovo je to rodinná komédia. Dej je priemerný, výkony hercov v ničom nevynikajú, počítačová animácia tiež nič moc. Ale týmto negatíva tohoto filmu končia. Dej odsýpa, vtipne navrhnuté príšerky, akčné scény majú tempo a nenudia. A ten nápad s ďialkovým ovládaním dospelých skutočne nemá chybu. Najlepšou scénou bola kung-fu metelica medzi babkou a Rickym. Tvorcovia to čo chceli týmto filmom dosiahli, zabaví nielen decká, ale i dospelých. ()

Reklama

Jupii 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem rodinnú komédiu - strelený nápad s deťmi, ktoré stoja pred úlohou zachrániť našu planétu pred zlými mimozemšťanmi. Samozrejme nesmú chýbať ani rozličné technologické výdobytky, ktoré obohacujú celý film. No a klobúk dolu pre Robertom Hoffmanom, tie jeho ksichtíky a pohybové kreácie boli na popukanie. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná rodinná oddychovka, pri ktorej sa nezasmejú len najmenší, pre ktorých je vlastne film ako stvorený, ale aj starší. Takýto film občas padne vhod, navyše je tu fajn humor, milé postavičky stvorené dobrými CGI. Sympatický herci, ktorý sa samozrejme moc nepretŕhajú. Dobré akčné scény. Samozrejme treba vypustiť všetko ostatné okolo toho, vypnúť mozog a oddychovať s popcornom v ruke. Ak sa to nepodarí, odpad je na mieste. Intelektuálom rozhodne nedoporučujem. 55% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama