Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro děti je tento film nesporně velká dobrodružná trestná výprava proti neslušným mimozemšťanům, kteří chtějí ovládnout planetu. Jako dobrodružná sci-fi rodinná komedie může pobavit, pokud se na ni ale podíváte okem dospělého diváka, který se sice chtěl pobavit, ale taky odpoutat od okolního světa a odreagovat, pravděpodobně narazíte. Dost fádní děj, ve kterém se děti chvilkama snaží tvářit jako dospělí a zachraňují planetu ryze dětskými prostředky je téma dost vlažné a nebýt několik docela dobrých triků (mimozemšťané byli docela pohlední) a několik skvěle provedených akcí (zvláště dálkové ovládání osob ve kterém excelovali Robert Hoffman jako Ricky a Doris Roberts jako babička, jejich společný souboj byl ohromně povedený) byl by to jen docela průměrný film. A koneckonců taky byl, ale neusnul jsem u něj, takže přece jen něco na něm zaujalo. Za víc než tři hvězdičky (a procentuálně trochu míň, než těch 50%) zcela určitě ale nestál ... ()

^Rain^ 

všechny recenze uživatele

Film na jedno pusteni s krajne nesymaptickymi hlavnimi hrdiny, ktery si pujcuje az moc scen z jinych filmu (National Lampoon, Wall-E, Matrix, Galaxy Quest) a nemuze se snad libit ani detem. Mimozemstani a efekty byli fajn, humor bohuzel veskery zadny. Neni divu, ze film propadl. Snad se nedockame dvojky "Aliens on a plane". ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Film som išiel pozerať s tým, že pozerať nejakú detskú tuposť, ktorá ma možno v niečom pobaví. Ale film už od začiatku išiel v slušnom vtipnom tempe. Bolo to veľmi príjemné prekvapenie a pri babiknom ninja súboji som bol takmer mŕtvy. Treb ešte vyzdvihnúť výkon nesympatického frajera až veľmi sympatickej Ashley Tisdale, lebo to ako zahral "zombieka" bolo viac ako dobré. Avšak v konečnom dôsledku je to v prvom rade detsko-rodinná zábava, kde už na začiatku vieme ako to všetko skončí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na Příšerky z podkroví koukal očima, které jsou stejně staré, jako zbytek mého těla, musel bych mít několik drobných výtek. Za prvé mi přijde matoucí už český překlad filmu – od příšerek bych čekal něco jiného než vesmírné vetřelce chtějící ovládnout naši planetu. Za druhé si autoři mohli se zmiňovanými příšerkami trochu více pohrát – ten jediný hodný je až příliš infantilně mazlíkovatý a zbytek posádky by mohl být trochu více zábavný. Za třetí…..je zbytečné hledat za třetí – film je určen především menším divákům a ty se budou určitě dobře bavit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobré rodinné sci-fi. Fantastický matrixovský súboj - babka verzus zasran, obidvaja ovládaní mimozemšťanmi. :) UPDATE: po 14tich rokoch som si dal repete so svojou deväťročnou dcérkou a je to stále fajn snímok, zasmiali sme sa, pre rodinu to bolo akurát, škoda, že manželka s nami nechce pozerať vôbec ale vôbec nič, len to, čo sama chce. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno