Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detská rozprávka v ktorej deti bojujú so zákernými mimozemšťanmi. Úvodných 20 minút ma vôbec nebavilo, keďže si ma vôbec nezískali ústredné detské postavy. Našťastie potom sa rozpúta boj, ktorý trvá prakticky až do konca a to je teda solídna sranda. Dosť to pripomína súboj Kevina so zloduchmi zo série Sám doma. Dočkáme sa množstva jak vtipných tak neskutočne vynaliezavých a špičkovo technicky prevedených vychytávok.Akurát som mal tendenciu fandiť tým zeleným parchantom, ktorý pripomínajú slávneho Alzáka. Takže mi bolo ľúto, že to nakoniec museli vyhrať deti. Ale je to celkom zábavná jednohubka. 5/10. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsou příšernou komedií, v níž se celá řada postav chová nelogicky. A nedomyšlených věcí je tu skutečně hodně. Jedinými zábavnými scénami jsou ty, kdy dochází k ovládání členů rodiny. Hlavně babča pobavila, ale přítel ségry taky nenudí. Jinak ale snímek vlastně nic nového nepřinese... ()

Reklama

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Keby mám byť ozaj objetívny a hodnotiť všetky aspekty filmu tak možno na 1*. No tuna je to rodinná komédia (dalo by sa povedať) so zelenými príšerkami, ktorá ma naozaj slušne pobavila.xD No i tak sa tu nachádza nespočetne veľa "hluchých" miest. Nudné pasáže, nelogické až infantilne poňaté dialógy a príšlo mi to viac pre deti ako pre dospelých.xD Ale povecme si. Dalo sa z tohoto projektu vyťažiť viac? Asi ani nie. Uprime teda svoj pohľad na jednotlivé scény s ovládačmi na ovládanie ľudí lebo to je jediná pozitína vec... Mne to stačilo...;) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Maminka mě musela kojit nadrogovaným mlíkem, které na mě zanechalo doživotní následky, jinak si nedokáži logicky vysvětlit, proč se do podobných blbůstek tak zamiluji :o) Má někdo lepší teorii?? Příšerky jsou důkazem toho, že by se rodinné filmy neměli podceňovat. Ruku na srdce, zasmáli jste se u nějaké komedie více než u kung-fu babči či závěrečným titulkám? :o) Chtěla bych být na místě těch dětí, kteří si tuhle akční jízdu musely pořádně užívat a mě tak zařídily pořádnou zábavu :o) Nu a čtyřruký mimozemšťánek je sladký bonbónék, který nechci nikdy docucat :o) P.S. Smekám před Robertem Hoffmanem, nedokázala bych se tak blbě tvářit, dělat takový voloviny a nesmát se :o) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

První pravidlo válečníků je, že všichni protivníci mají slabinu. Jak koliv se mi to zdálo trapné, nakonec jsem to přežil. Je to průměrný snímek o invazujících bytostech malého vzrůstu, kteří přistanou na půdě jednoho domu, kam právě přijede několik příbuzných rodin trávit dovolenou. Dobrodružství může začít. Invaze je skoro hotová. Podaří se dětem tuto situaci zachránit ?Mimozemšťani jsou docela podaření, jen škoda, že závěrečné pasáže se odehrávají v polotmě. Kdo vydrží až do půlky titulků, uvidí ještě pár gagů. Bonus na dvd je docela pestrý, tak to tak nějak přežijte. Ve filmu hraje Ashley Tisdale ( Bethany ) a zazní tam i její song Switch http://www.youtube.com/watch?v=sOoK8BUWDeA Dále třeba uslyšíte Donnie Klang a jejich Dr. Love : http://www.youtube.com/watch?v=RVdy0QIqyI0 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama