Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Sedadla musí být ve vzpřímené poloze. Pouta a řetězy na nohou musí být dobře připevněny, jinak budete zastřeleni. Východy jsou řádně vyznačeny, ale nikoliv pro vás. Pokud je použijete, budete zastřeleni. Jménem státu Minnesota vám děkujeme, že jste se nechali obvinit a uvěznit. Přejeme vám příjemnou cestu." Místy škoda trapnějších scén, přesto Pata Profta chválím. Ten chlap má talent. Škoda že toho nenatočil více. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Slabší jak bláznivá střela, ale stále ten skvělý Frank Drebin. Nejlepší komik a doba, kdy ještě parodie na filmy měly trochu úcty k divákovi, absurdnosti měli svou hranici, humor k zasmání - obvzlášt pokud byl dirigován Leslie Nielsenem. Nikoliv absolutní slátaniny pro ''braindead'' teenagery a podobné potraty. Takže tak. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi táto paródia moc nepáčila, ale teraz, na druhý krát je to lepšie a slušne som sa bavil, aj keď som si vedomý viacerích trápností, ktoré sa vyskytujú. Nemám rád vtip nasilu, teda keď tvorcovia už nevedia ako rozosmiať, ale zase veľa vtípkov bolo vydarených. Dejovo je to také obyčajné, ako sa na paródiu hodí. Lieslieho zase až tak moc nemusím, ale beriem, pobavil ma tentokrát. Je to celkom vydarená nenáročná zábava, ktorú môžem odporúčiť priaznivcom paródií či komédií. K vyššiemu hodnoteniu toho chýbalo viac. 68% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá parodie, ale Leslie Nielsen už natočil lepší a hlavně mnohem vtipnější filmy. Třeba série Bláznivá střela je daleko lepší a v Utopenci na útěku nemá moc velkou konkurenci. Některý scény z filmů jsou sice zparodovaný pěkně, ale stejně mi to nepřišlo až zas tak vtipný a občas to bylo skoro až trapný, ale svoje světlý chvilky to stejně má a Leslie Neilsen prostě nemá v parodiích konkurenci ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Tak je jasné, že na Bláznivé střely, tohle prostě nemá - asi ani nemá cenu to nějak srovnávat, bylo by to jen na škodu věci. Každopádně parodie to je fakt solidní - zvlášť scény z Uprchlíka jsou povedené a Leslie Nielsen (v té době už co by 70-ti letý děda) si milovníka houslí a krásných žen zahrál taky slušně a pobavit pobaví:-) "Můj milý jednooký, jednonohý, jednoruký...":-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)

Reklama

Reklama