Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Nudný a křečovitý americký remake francouzské komedie. Jen další z řady všech těch předělávek, k jejichž popisu stačí první věta mého komentáře. Možná by to nebyla až taková katastrofa, ale to by nesměli být na světě chlapíci jménem Pierre Richard, Gerrard Depardieu a Francis Veber. Ti tři totiž natočili ten samý film, jen dřív, líp a vtipněji ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Raz som si na zadok nalepil svoj vlasy.“ – „Prečo?“ – „Dve marihuany a jedna vodka.“ Joel Silver, producent DŇA OTCOV (a PREDÁTOROV a SMRTONOSNÝCH ZBRANÍ A SMRTONOSNÝCH PASCÍ a...) sa v rozhovore s Františkom Fukom pre českú Cinemu kedysi vyjadril zhruba v tom zmysel, že snímka predstavovala určité sklamanie. Režisér Ivan Reitman (KROTITELIA DUCHOV 1-2) dostal k dispozícii dobrý scenár a komediálne esá Robina Williamsa a Billyho Crystala. Silverovi treba dať za pravdu - výsledok je priemerný, miestami až matný, fádny, vizuálne nesympatický (Crystal s Williamsom vyzerajú akosi... dajako... ehm, čudne) a len zriedka chytí dych v dialógoch („Nie, s ním som sa nesprchoval. To on sa sprchoval s jedným sedemnásťročným chalanom. Ja som sa len pozeral.“). Škoda, Crystal i Williams sú povestní talentom na improvizáciu, takže DEŇ OTCOV je šanca vyhodená von oknom. ()

Reklama

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Byla neděle, venku pršelo, tak jsem sednul k televizi a znuděný jsem se chystal podívat na tenhle film, jenž bych si za normálních okolností nepustil. A ta nuda stoupala čím déle jsem se na tuhle "komedii" díval. A nakonec jsem sice nechal poštenou televizi ajko kulisu a pustil jsem se raději do velkého uklidu bytu. Tohle je opravdu zbytečný film u kterého se nezasmějete, a solidně vás uspí. Takže radím všem tomuhle se oblouken vyhněte. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela povedený remake komedie ( většinou tyto filmy končí katastrofou ), která nikoho nemůže urazit, Robin a Billy tvoří celkem vtipnou a zaručenou kombinaci páru inteligenta bez emocí a přecitlivělým blbečkem, jak už jsme měli možnost shlédnout v mnoha filmech, hlavně ve francouzských komediích. (( :: ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama