Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo sa čudujem neúspechu filmu, veď s plejádou hercov v jednom snímku sa to stáva pravidelne. No dvaja králi (nielen) komédie rokov deväťdesiatych toto jednoducho neutiahli, respektíve ani nemali čo ťahať. Scenár bol deravý ako sito a ak mám pravdu povediac, tak naviac som sa bavil na cameu Mela Gibsona ale keďže trvalo asi 45sekúnd, vyzerá tak aj moje hodnotenie. Škoda. 45%. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie s obrovským potenciálem, dvě komediální superstar, režisérská ikona... A výsledek? Klasický, zkažený americký remake francouzské komedie. Duo Williams + Crystal naprosto nevyužité, jejich improvizační schopnosti odstrčeny do pozadí a nevýrazný mladý klučina jako "bonus". Tohle se Hollywoodu moc nepovedlo, což se díky bohu projevilo také v tržbách. Dvě hvězdičky za ústřední dvojici. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ach jo :( V Hollywoodu jsou nepoučitelní, protože jak jinak si vysvětlit že se neustále pouští do remaků výborných komedií, které se jim pod rukama mění v trapné paskvily. Nejinak samozřejmě dopadl i Den otců, francouzský originál Otec a Otec je výborná záležitost, která nezklame ani po letech. Naproti tomu u Dne otců si nevzpomenu snad ani na jednu směšnou situaci. Pokud něco potěší tak je to cameo Mela Gibsona. PS: Amíci jsou nějak zvláštně posedlí záchodovými scénami, protože jak jinak si vysvětlit že je dokáží propašovat téměř do každého filmu. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že trojice Reitman-Crystal, Williams vůbec nedokázala naplnit potenciál a ač film párkrát pobaví, je z něho cítit scénáristická křeč, hlavně díky konci, kdy autoři trochu nevěděli, jak příběh ukončit. Francouzský originál jsem viděl jako dítě a vybavuji si ho matně, nicméně byl minimálně o třídu lepší. Propadák Ivana Reitmana a producenta Silvera. 2* ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 1* špatný film i bez toho, abych to srovnával s původní francouzskou komedií. Navíc herecké výkony jsou hrozná slabota. Úplná zbytečnost - palec dolů a sand si ani tu jednu hvězdičku nezaslouží [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama