Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sám doma 1, super. Sám doma 2 - horší, ale pořád docela dobrý film. Ale tohle? Toto možná pobaví malé děti, ale ne většinu lidí. Culkin už je ohraný a taky výměna všech herců a udělání z Culkina zbohatlíka není moc dobrý nápad. A celé to není reálné, spíše místy až trapárna... Nenene, tohle teda fakt ne. ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se jestli dát 2 nebo 3 hvězdy. Nakonec dávám hvězdy 3, když se nebudu ohlížet na to, žeby to mělo něco společného se sérií Sám Doma 1 a 2, které jsou pro mě až kultovní :) Když tohle opomenu, je to celkem normální film, nic zázračného, ale vždy když přepínám kanál a vidím tento film, nechám to tam :) ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Pokus o reinkarnaci skvělých filmů Sám doma z roku 1990 a Sám doma 2 z roku 1992 se nepovedla. Asi každý z nás si někdy představoval, jaké by to bylo, kdyby byl tak bohatý, že by si mohl dovolit vše, na co si vzpomene. Američané k tomu samozřejmě přidali jejich oblíbený apel na morálku a kamarádství a vyšlo něco, co si snad ani jednu hvězdičku nezaslouží. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už před mnoha lety, společně s jedničkou a dvojkou Sám doma. A zatímco dva jmenované díly jsou fantastické i teď, tohle mi už v raném dětství připadalo jako jedna dlouhá, otřesná a nezajímavá nuda - a to už je co říct. Ovšem asi dvě vtipné scény si vybavuji ještě teď, a tak je to aspoň za jednu hvězdu. Jinak je to ale děs a hrůza.... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film vznikol z čiste komerčných úmyslov jeho tvorcov, ktorí chceli využiť, v tých časoch, populárneho Macaulaya Culkina, aby ešte vytrieskali nejaké tie doláre. Po veľkom úspechu prvých dvoch častí komédie "Sám doma" sa dalo čakať, že diváci budú zvedaví na ďalší snímok s týmto blonďatým chalaniskom. Lenže v tomto prípade už to zďaleka nefungovalo tak ako pred tým. Narýchlo spichnutý scenár je nudný a mutujúci Macaulay už stratil svoje detské kúzlo. ** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Zkorumpovaný šéf bezpečnosti (John Larroquette) v domě, který sleduje kamerové záznamy, se v jednu chvíli dívá na film Na sever severozápadní linkou (1959). Zatímco závěr Hitchcockova thrilleru se odehrává na památníku Mount Rushmore, dějištěm finále tohoto filmu je obdoba monumentu s lehce upraveným názvem Mount Richmore. (PlayEasy)

Reklama

Reklama