Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sám doma 1, super. Sám doma 2 - horší, ale pořád docela dobrý film. Ale tohle? Toto možná pobaví malé děti, ale ne většinu lidí. Culkin už je ohraný a taky výměna všech herců a udělání z Culkina zbohatlíka není moc dobrý nápad. A celé to není reálné, spíše místy až trapárna... Nenene, tohle teda fakt ne. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

český názov parazituje na úspechu série sám doma (a to robí v podstate i tento film), inak ide o adaptáciu u nás neznámeho komixu richie rich (postava richieho sa objavila i v jednom diele simpsonovcov). culkin je tu klasicky otravný a neznesiteľný ako i všetko ostatné v tomto filme. je to strašná nuda (existujú však i horšie filmy). ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Stále ešte relatívne pozerateľná family komedia natočená podľa animovaného seriálu Richie Rich (o zazobanom faganovi). Ináč tu pri názve nejeden zaplače a ak by som si toto náhodou kúpil v bláhovej domienke, že to má niečo spoločné so Sám Doma od Columbusa, tak by ma vystrelo a asi by to zlízla chudák predavačka. Nuž zase sa distribútori vytiahli. Ale pár nesplnených deských snov som si tu našiel (ale McKáčer to nieje). ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sám doma a bohatý nemá vůbec nic společného se slavnou vánoční komedií SÁM DOMA, respektive se SÁM DOMA: ZTRACEN V NEW YORKU. Je to pouze česky vytvořený překlad. Vlastně ani překlad to není, jelikož film se v originálu jmenuje jako hlavní hrdina Richie Rich (MaCaulay Culkin). Takže na nějakého Kevina zapomeňte, je to prostě Richie a hraje ho pouze stejný herec. Film se ani nepodobá SÁM DOMA. Spíše patří do stejného brakového žánru jako MALÉ DOHAZOVAČKY se sestrami Olsenovými. I zde Richie má velice bohaté rodiče, dokonce ty nejbohatší. Bydlí si v paláci, který je možná i větší než Buckinghamský palác. K tomu patří vlastní zábavní park s horskou dráhou, vrtulník, letadlo, trezor ve skále, kterou zdobí obrovské vytesané obličeje rodiny Richiů po stylu amerických prezidentů. Je to velice snobský film, ačkoliv jsou místa, kdy se i zasmějete a rozhodně jej nevypnete. Ovšem dvakrát ho už vidět nepotřebuji. Podle mě je to film hodný pro večer udílení cen Zlatých malin, proto mne překvapuje, že získal pouze jednu nominaci, a to v případě MaCaulaye Culkina v hlavní roli. [25291. hodnocení, 295. komentář, 44%] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)
  • Když je Rich (Macaulay Culkin) ve 24. minutě ve škole přistižen, jak faxem posílá obrázek spolužákovi, tak hned v dalším záběru rychle schovává důkazní papír z faxu pod stůl. Ale v dalším záběru leží papír opět na faxu. (Amper01)

Reklama

Reklama