Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (475)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Silácké pózy v epileptickém střihu a příběhu, který toho chtěl říct zbytečně moc. Tonyho vizuální anarchie (umírněnější než v Muži v ohni) se mísí s výborným soundtrackem a vyrábí hutné, pro někoho zcela nestravitelné peklo. Není to akční film, ani syrová životní výpověď jedné ženy. Je to žánrově nezařaditelný mix barev, zvuků, atraktivních prostředí a slušných hereckých výkonů. Zábavný, mohu-li tvrdit. Ale stále zbytečně silácký a zcela mimo realitu všedních dní (tj. s nulovou šancí více tématicky zasáhnout). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dokud neporuším zákon, můžu vést život padoucha a vyhnout se přitom vězení." Přerážečka nosů Domino Harvey mě bavila s nunčaky, nožem, brokovnicí, při sexu i na býkovi. Prostě se mi líbila a taky chápu člověka, pro kterýho je svět Beverly Hills 90210 nudnej a chce si život pořádně užít. Já jsem si to s ní i s komandem lovců lidí zběsile užil. Střihačův epileptickej záchvat se mi sice až tak moc nelíbil, ale zaujal mě mafiánskej podvodní telefon, naučil jsem se zastavovat auto televizí a ještě jsem přitom chápal Eda, když se rozčiloval, že neví, jak dopadlo to porno. Problémy se prostě mají řešit až po výstřiku. To ví každej chlap, tedy pokud zrovna není něco jako Španěl Choco. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Je to tak 3 a půl*. Bohužel velmi slušný scenář, překvapivě uvěřitelnou Knightley a nadpozemsky drsňáckého Rourkeho zabíjí Scottova onanie nad svými klipovými schopnostmi, nadužíváním barevných fitrů a hyperaktivní střihačova ruka. Dostat to do ruky trošku uměřenější schopný tvůrce, byl by z toho filmeček par excellence. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel musim souhlasit s tim, že Tony Scott to s tou barevností a zběsilým, až trošku otravným střihem přehnal, jenže já se ani jednou za ceou dobu filmu nenudil a to už je co říct, když film má přes dvě hodiny. Je to asi hlavně díky tomu, že příběh je docela poutavej, i když trošku vláčně vyprávěnej a že postavy jsou úplně suprový, Keira Knightley, ač se na nějakou drsňačku moc nehodí, tak je prostě skvělá a do role nakonec skvěle padne. Stejnětak Mickey Rourke je jako lovec lidí úplně úžasnej, po Sin city a Dominu, začínám mít Rourka opravdu hodně v oblibě, dokonalej prototyp ultra drsňáka. K dobru filmu se dá určitě taky přičíst pěkně krutá scéna s rukou, jenže víc podobných tam už neni a to je docela škoda, taky bych čekal o něco akčnější pojetí, protože i když Tony Scott stříhá jak blázen, tak se to pořád pěkně táhne, což je u tohohle filmu fakt velká škoda. Snad jediný co bych tomuhle filmu víc vytknul je, že opravdová Domino vůbec nevypadala jako sexy Keira, ale spíš jako nějaká děvka z bordelu, ale na to bych si asi stěžovat neměl, takž už radši držim hubu, protože přijít v tohmle filmu o Keriu by byla fakt škoda, hned by se na to koukalo hůř ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až neuveriteľne moc preštylizované, samoľúbe a vyslovene "americké. Nudiť som sa však (väčšinu času) nenudil, za čo možno ďakovať predovšetkým skvelej chémii týmu lovcov ľudí a.. a bohužiaľ, to je asi tak všetko. Z ľútosti by som veľmi rád prihodil aspoň tretiu hviezdu, keďže dve mi prídu ako mierne kruté hodnotenie, ale vzhľadom na to, že na festivale dostali filmy rangu Čti mi ze rtů (2001), Cizinka (2010), s ktorými sa Domino nemôže kvalitatívne rovnať (i keď sú žánrovo odlišné) taktiež tri hviezdy, ostaneme radšej pri dvoch. Holt uprednostňujem odlišný druh poňatia akčného filmu.. [MFF Cinematik 2011, PN] ()

Galerie (53)

Zajímavosti (30)

  • Při natáčení scény, v níž Keira Knightley (Domino Harvey) střílí ze dvou samopalů, herečka přišla k neobvyklému malému zranění: "Když jsem tak střílela a řvala, byla jsem do toho tak zažraná, že jsem si ani nevšimla, že několik nábojnic odlétlo tak blbě, že mi popálily krk. Až když jsem ze sebe ve sprše splachovala umělou krev, tak těch několik fleků prostě nešlo pryč. Vypadalo to jako cucfleky. A bylo to vlastně super! Když se měl lidi ptali, co jsem dělala, mohla jsem jen tak ledabyle mávnout rukou a říct: Ále, to jsou jenom popáleniny od mýho samopalu." (NIRO)
  • Postava Alfa byla inspirována skutečným řidičem Domino Harvey, Eda Martineze a Choco. Byl to muž z Afghánistánu, kterému všichni říkali "Afghani", jelikož nedokázali vyslovit jeho jméno. (HellFire)
  • Slovo "fuck" a jeho různé obměny zazní ve filmu 123x. (3DD!3)

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama