Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Sany33 

všechny recenze uživatele

To bola mega chujovina, ostatne aj čo by som od podobnej trávičkárskej propagandy čakal. Všetko je tam tak pritiahnuté za vlasy až mi to vadilo. Mám rád všetky typy humoru ale toto išlo absolútne mimo mňa a to sa radím medzi ľudí, čo vedia dať 5 hviezd aj paródií. Za pár dobrých hlášok som sa zľutoval a dal aspoň tú jednu. Nedávno bolo ohlásené pokračovanie a dúfam že sa mu dokážem vyhnúť míľovými krokmi. 20% ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Americkíé Hulendo. Kdo nehulí, není "in". Přesně takhle a ne jinak se dá definovat tenhle film. Proti hulení nic nemám (Samotáři jsou skvělí), ale tohle je neskutečná kravina, která nedává naprosto žádný smysl a absolutně na sebe nenavazuje. Je pravda, že je zde pár vtípků, které jsou dobré (ukradnuté kolo rádobypolicisty), které jsou ale přebíjeny neskutečně trapnými a nechutnými vtipy (neváhám zařadit vykopávání mrtvoly mezi nejhnusnější věci ve filmu). ()

Reklama

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Výborej film!!!! Fakt úžasná komedie, která stojí za to, aby jste si jí pustili!!! Kdo řiká, že se nezasmějete tak mi věřte, že kecá!!! Protože kdo má aspoň malinko vyvinutej smysl pro humor tak se u toho bude lámat jako debil :-)!! Skvělý herci i hudba + skvělý fórky a scény, navíc tohle téma mě neomrzí... Sklánim poklonu tomuhle filmu a moje bránice taky... Škoda jen tohohle mizernýho hodnocení tady... Ale doufam, že vás to neodradí od shlédnutí tohohle filmu .-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdo chodil na vejšku a celou jí propařil,může si připočíst ještě jednu *.Kdo má rád hip-hop a tomuto žánru oddaný životní styl,může si připočíst druhou *.Kdo hulí prostě jen tak,může si připočíst třetí * a ten,kdo splňuje všechny tři podmínky,může si připočíst i tu čtvrtou.Já zdaleka nesplňuju ani jednu,takže ta jedna * je za stupidnost,trapnost,nesmyslnost,ubohost,nudnost...neměl jsem dát odpad??? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama