Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

lamps 

všechny recenze uživatele

V pomyslném souboji s neméně známým Zahulíme uvidíme u mě tohle dílko jasně prohrává. Pravda, Afroameričané to umí rozbalit, nebo v tomto případě také ubalit, možná s ještě větší vervou než Asiaté a jejich travka má možná ten správný říz, ale doprovodný humor je místy dost trapný a postupně i čím dál více nenápaditý. Jediné co tedy drží tuto komedii nad vodou je docela povedená zápletka a dvojice hlavních hrdinů, kteří na Harvard přišli dělat všechno možné, jen ne pilně studovat. 55% ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, tieto tupé novodobé pokusy o blaxploitation idú nejak mimo mňa, proste nevidím nič zábavné na tom, že nigga je akože supercool a belosi sú všetci tupci alebo hejteri, huliť gres je fajn, to nepopieram, ale toto je zábava, kde musím byť fakt stoned aby som sa bavil. Cypress potešili, takisto ústredná dvojka, vtipy o pasákoch nula bodov. Víckrát ne, bratře. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie o dvou negrech, kteří si občas zahulí. Překážely mi ve filmu ty milostné románky, které byly naprosto zbytečné. První 2/3 stopáže nemají takřka chybu, ale bohužel ke konci docházel filmu očivdně dech a dokonce i nápady. Dobíhal už takřka na setrvačnost a závěrečná pařba, která jistě měla být tím nejlepším a nejvtipnějším byla ubohou nudou. Celkově to vidím na lepší 3*. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Zase ten klasickej postup - dva maníci, jejichž slovní zásoba se omezuje jenom na "čeče" "kámo" "zahulíme" jsou celej film zmaštěný jak dogy a díky tomu jim všechno projde - dokonce se dostanou i na nejlepší vejšku na světě... Trapas!!!!!!! První polovina filmu je ještě snesitelná, dokonce se člověk i několikrát zasměje, ale ve druhé části se to zvrhne v nechutnou slátaninu, kterou bych nejradši poslal do odpadu. Při scéně s vykopáním mrtvého prezidenta jsem měl co dělat, abych v sobě udržel večeři... A k tomu ještě ten nesnesitelnej hip-hop.... ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby mi bylo 12, tak je tohle ten největší odvaz a fakt hustej nářez. Jenže mi 12 není a tak jsem vlastně až tak moc nebavil. Výstupy Jamalla a toho druhýho, už si nepamatuju, jak se jmenoval, mě opravdu nepobavily. Všechno to bylo tak nějak moc praštěné, což mi obvykle nevadí, ale tady mi to nějak nelícovalo. Přitom rozjezd byl slušný, aneb týpek co hoří a vyskočí z okna.. jenže pak film vyšuměl a neusnul jsem jenom díky Rammsteinům, kteří mě "probudili". 20% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama