Reklama

Reklama

Soukromý víkend

  • Česko Soukromý sektor (více)
Trailer

VOD (1)

Prožijete rozmařilý víkend plný výtržností v té nejdivočejší části Miami. Dva mladí odvázaní kluci, Ben (Rob Morrow) a Jack (Johnny Depp) se ubytují v luxusním hotelu, aby se věnovali své oblíbené kratochvíli - ženám! Předmětem Jackovy nezřízené touhy je bohatá kráska a udělal by cokoliv (vydává se dokonce i za chirurga), aby ji dostal do takové situace, kde by mohl jednat. Benova snaha dobýt nádhernou servírku bude možná mezitím zmařena interním nařízením, které zapovídá milostné hrátky s hotelovými hosty. Husarské kousky obou výtečníků kromě toho ohrožuje slídivý domácí detektiv Reeves a šílený zloděj Maestro, který se snaží uloupit nesmírně cenný diamant. Prožijte nejdivočejší víkend vašeho života. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Prečo nie, mne sa to páčilo. A na rozdiel od maverick10 si myslím, že by to kľudne obstálo aj v porovnaní s prcičkami - od časti 4 a vyššie určite. Tento humor a scénky mi totiž prídu viac prirodzené a nezachádzajú do fekálností a toho, ktorá silikónová slečna viac ukáže, ako je tomu v už spomínaných prcičkách. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii jsem měl moc rád když mi bylo asi dvacet pro ten nadhled, nádech léta a příslib lechtivého dobrodružství. O děj tam samozřejmě nijak nešlo a fandil jsem víc Benovi (Rob Morrow) než představiteli Johnnyho Deppa (jméno jsem už zapomněl) asi proto, že byl méně nadržený pošuk a dokázal získat moje sympatie. Zcela nezapomenutelnou roli (nezapomenutelnou protože tam byla svlečená) si tam střihla Leslie Easterbrook, kterou jsem před tím znal jen jako sexbombu z "Policejních akademií". Když se nad tím zamyslím tak tomuhle filmu u mě vděčí za popularitu Hector Elizondo, kterého jsem díky tomu o několik let později "významněji zaregistroval" v seriálu Chirurgové. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

mladý vyčesaný Depp alebo tiež "vivat 80. roky"; nenáročná, na nič sa nehrajúca a úprimná, poctivá ľahká prázdninová crazy komédia, ktorá bola mojím tohtoprázdninovým prekvapením a dokázala mi dokonala zdvihnúť náladu - nahlas som sa smial! skrytý klenot 80. rokov, kedy sa crazy komédie ešte vedeli točiť slušne a zábavne ()

ivonca 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že som si to pustila len kvôli Johnnymu Deppovi, nepopieram :) Dokonca som to pozrela so španielskymi titulkami žltej farby, ktoré nešli odstrániť, a za normálnych okolností by ma nesktočne iritovali, ale viete čo, neľutujem ani trošku a v momente by som si Private resort pustila ešte raz. Ide o veľmi veľmi ľahkú a prihlúplu komédiu, kde sa dejú len samé absurdity, a napriek tomu som sa rehotala nespočetne veľa krát. Ten film mi proste prekvapivo úplne sadol do mojej momentálnej nálady ;) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Depp jako mladé ucho ve filmu plném odhalených vnad! Našli bychom v našich filmotékách hned několik snímků, které lze řadit do sladkých nevinných amerických osmdesátek, a ve všech bylo nahoty požehnaně. To byl podobný diskurz, jako bavorské košilaté komedie ze stodol a luk. Jak vidno, herecky asi nejvíc kolegy komentátory zaujala někdejší představitelka tvrdé policajtky z Policejní akademie, která tu svoje nalejváky vystaví v prádle více než průsvitném. Blázniviny začnou dřív nebo později nudit. Tonda Navrátil a spol v jednom z prvních porevolučních dabingů. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Rob Morrow v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Natáčení probíhalo na jižní Floridě. (Rosalinda)

Reklama

Reklama