Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (503)

Tosim

všechny recenze uživatele

DOPORUČENÍ KE SLEDOVÁNÍ FILMU??? - O latexovém kostýmu hlavní hrdinky, který je narozdíl od prvního dílu ještě přiléhavější a bez vlajícího pláště, by mohl vyprávět herec Scott Speedman. Při milostných scénách s Kate ho tak vzrušoval, že míval pravidelnou erekci. "Jako ženu mě to pochopitelně těšilo, nicméně jsme netočili porno, a tak s tím produkce musela něco udělat," říká Kate Beckinsale a dodává, že nebohému Speedmanovi lidé z filmového štábu náplastí přilepili jeho mužství ke stehnu tak pevně, až mu vyhrkly slzy do očí. Je možné, že za poněkud drsným řešení stála žárlivost režiséra Lena Wisemana, za něhož se po natáčení prvního dílu herečka provdala. "Věřím, že když filmování skončilo, pocítil Scott obrovskou úlevu," dodala Kate škodolibě. (mgb, iDNES) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Teenagerům, kterým se líbí Resident Evil: Apocalypse nebo Alien vs. Predator, bych to snad doporučil, ostatním ani náhodou. Hlavní hrdinka možná skvěle vypadá, ale je tak zoufale necharismatická! O příběhu škoda mluvit, Wisemanova režie nepřekvapí, snad jen kamera zaslouží uznání. Ze začátku to celé ještě vcelku příjemně ubíhalo, druhá půlka mě však nekompromisně uspávala... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Vidno, že Len Wiseman sa Underworldom len rozbiehal. Jeho réžia je do detailu prepracovaná a tak akčné scény, ktorých je tu požehnane, sú cool a drsne krvavé. Naša zaľúbená dvojica je na plátne tentokrát po celí čas a musí sa veru poriadne obracať aby to besnenie ľudí, megaupíra, hordy vlkolakov a záverečného motherfuckera vôbec prežila. Skoro im nezostal čas ani na kvalitný sex :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke sa všetko mierne zlepšilo, teda okrem scenára, ten je stále na facku. Ale nakoniec aj tá brutálna vážnosť je ok, pretože ak by tam bol náznak náhľadu, už by sme si z toho nemohli robiť srandu. Architekti a scénografi vymysleli lepšie lokácie, čo ale nepomáha takým spôsobom, ako by mohlo, pretože celý film je zase prehnaný cez rovnako silný modrý filter a tak viac menej máte dojem, že pozeráte na to isté. Finále je o niečo záživnejšie a celkovo je tu o niečo menej wtf momentov ako naposledy. Stále je to ale slabota a k vyššiemu hodnoteniu sa uchyľujem kvôli tomu, že po dlhšom premýšľaní som prvému dielu dal dve hviezdy, tak aby to bolo vyvážené, asi ako boj medzi upírmi a lykanmi. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Danny McBride .. Prodloužená stopáž pro původní Underworld. Jen s přidáním více historie, mytologie, tmavějšího kamerového filtru (kamera se celkově povedla), latexu, lásky a sexu .. Jinak je to neinvenční (třeba nejen závěr kopírující Terminátor: Den Zúčtování, apod.), ničím překvapivá blbost a ani vzrušený výraz Kate Beckinsale tomu už více nepřidá. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Tony Curran (Marcus) řekl, že si do smlouvy nechal zanést, že bude mít možnost nosit upíří zuby po celou dobu, i když se právě nenatáčelo. (liquido26)
  • Na začiatku sa dozvedáme, že lykan po smrti naberie ľudskú podobu, avšak počas scény v kláštore sa toto pravidlo ignoruje. (johnsnow)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru a v Maďarsku. (Epistemolog)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama