Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

Mno ja se nedivim ze Scott musel mit prilepeny izolepou :D Ja mel taky co delat abych u Kate se nezacal .... :D :D

blesssk

blesssk (hodnocení, recenze)

ak by niekto hladal tu zaverecnu piesen: Paul Haslinger - Eternity and a day na soundtracku nie je a jej mena som sa dost nahladal

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Překrásná Kate v latexovém oblečku mě vždycky běhěm sledování filmu nahnala úsměv do tváře :-)

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Po super jedničce celkem zklamání... kolikrát vlastně už měl být Micheal mrtvý?:) Taky trochu přeefektováno (na můj vkus...) ale tak co už... nejlepší stejně scéna ve skladu:))

LAminator

LAminator (hodnocení, recenze)

ten závěrečný monolog se fakt od T2 moc nelyší snad jen tady nejedem po silnici ale po vodě.

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

LOL co ma znamenat ten zaverecny monolog...to nikdo nechape, ze T2 nemuze byt prekonan ?

_Josh_

_Josh_ (hodnocení, recenze)

Jelikoz jsem milovnikem toho to pribehy,tak jsem se hrozne moc tesil na tento film. Trochu me to zklamalo,ale ne moc.Rozhodne je lepsi jednicka.

 (hodnocení, recenze)

Po dlhom case konecne poriadna striekajuca oddychovka. Len nevem, peco je tento fil tak zhadzovany. Proplanovana latexova komercia? Nevadi. Pan Prstenov tiez nie je intelektualny vytvor. Inteligentny miestami tiez ne.

JamesK

JamesK (hodnocení, recenze)

No, řekl bych oproti Blade 3 ještě zlatý film, s pěkne propracovanými efekty, a přitažlivou hlavní hrdninkou, kdo je fanda tohohle žánru a ještě neviděl, měl by se na to podívat.

Akrub

Akrub (hodnocení, recenze)

Sice poměrně jednoduchý, leč pokud na to člověk přistoupí, tak zajímavý film.

 (hodnocení, recenze)

jedním slovem: otřesné. měl jsem co dělat, abych u toho neusnul.

 (hodnocení, recenze)

Neví někdo, kdo hraje písničku, která běží u upoutávky, co dávají v televizi ? Zkoušel jsem soundtrack ale tam není :-(

harkonen

harkonen (hodnocení, recenze)

Tak opet film u ktoreho treba oddelit fanusikov upirov, vlkodlakov, fantasy a sci-fi od skupiny pukancovych divakov holywoodskych trhakov a od skupiny "intelektualov" pozerajucich hlavne artfilmy. Pre prvu skupinu mam dobru spravu. Po dlhsej dobe (povelmi slabom bladeovi 3) tu mame velmi kvalitny a temny film s upirmi a vlkodlakmi. Na rozdiel od jednicky tento film ma skutocne gule a niektore sceny som si pozeral este raz. Pre pukancovych divakov to moze byt celkom dobre tiez ale aj nemusi no a myslim ze skupine pseudo intelektualov ktory apriori odmietaju film s upirmy a podobne "hovadiny" odporucam nech sa radsej pozeraju na zvrastene celo woodyho allen.

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

No pomyslny vrchol sracek bude samozrejme az the bourne ultimatum...

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

A vzhledem k tomu, že se na to těší Kaka, bude tento film stát za prd...

buccinek

buccinek (hodnocení, recenze)

no cakal som nieco lepsie,bohuzial sa moje prianie nesplnilo.len jedno plus je ze K.Beckinsale je fakt kocka v tom latexy :)

S@kalik

S@kalik (hodnocení, recenze)

hmmm v kinach 02.032006 a vsetci uz hodnotia a komentuju jak keby to uz bylo davno po premiere:) tohle se mi libi:)) rofl ze vas klavesnica nepaali tfuj tfuj tfuj

 (hodnocení, recenze)

Bezduchy akcny a sadisticky film. Az na efekty tam nic nie je. Uplna prazdnota.

petero

petero (hodnocení, recenze)

kOsik: www.titulky.com, je ich tam pár, už len aby ti sadli na tvoju verziu

 (hodnocení, recenze)

ahoj lidi mam prosbu nevite nekde o nakych titulcich na tenhle film nemuzu najit pls napiste

petero

petero (hodnocení, recenze)

Boj upírov a vlkolakov je skvelí nápad. No jednotka bola hlavne iba na efekt a dej bol strašne nudný. Tu sa však dozvieme asi niečo z histórie a možno to má aj zaujímavejší dej. Dúfam.

ttchor

ttchor (hodnocení, recenze)

uplnou nahodou som pred par rokmi zavytal na jednotku a strasne som sa nato namotal, bolo to dobre urobene, obsadili sexi holku a vobec som od toho nic necakal...takze sa uz tesim na pokracovanie a tak trochu od toho uz nieco ocakavam:)no iba tak malinko:)...inac nechapem hodnotenie, jednotku vsetci zhodili a dvojka ma zrazu 70....co ich osvietilo?:)

petero

petero (hodnocení, recenze)

No luplik. Zachádzaš priďaleko. Hádam sa tam Kate so Scottom veľmi nedohrizú. Polovlakola-poloupíra som ešte vo filme nevidel. Max. taký pes pohryzený vlkolakom, to bolo tiež celkom zaujímavé.

luplik

luplik (hodnocení, recenze)

hmm... tak to teda neviem, ale predpokladam, ze ho to zabije... ale co sa stane, ked polovlkolak-poloupir pohryzie upira?... a co bude dieta polovlkolaka-poloupira a upirky?... stvrtvlkolak a tristvrte-upir alebo ako?... :)))

petero

petero (hodnocení, recenze)

=) Neviniatko vicerí zúbky. Ozaj, čo sa stane keď vlkolak pohryzie upíra?

luplik

luplik (hodnocení, recenze)

mne sa k nej hlavne nehodi Scott Speedman... aspon v jednotke bol dost nezazivny... ma smolu, nie je to moj typ...;) ale vlastne zamerom bolo asi v jeho pripade vytvorit postavu, ktoru sa priam ziada zachranovat... take bezbranne zvieratko... a ze sa Kate o neho pekne postarala... :)

petero

petero (hodnocení, recenze)

Hej, hej, tu jej to výnimočne sekne. Mne sa konkrétne páčil jej skok z budovy hneď v úvode filmu. Je to veľmi cool. Bohužiaľ ostatným postavám chýba akýkoľvek šarm a do ich úloh by sa hodili úplne iný herci. Dvojka by už mohla byť záživnejšia.

luplik

luplik (hodnocení, recenze)

to je pravda... už teraz ma o bodik viac ako jednotka... a aj ten prvý komentár, ktorý sa tam objavil hovorí za veľa... ja sa už niesmierne teším... jednotku som videla iba nedávno a tá sa mi napriek svojej dejovej plytkosti páčila... proste je to taký sexy akčný filmík, pri ktorom sa jednoducho musím usmievať... tie scény ako sa Kate valí sálou upírskeho domu, sú proste super... heh... tiež by som si chcela niečo také vyskúšať... ;)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama