Reklama

Reklama

Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem Krvavé války, sleduje osudy upíří smrtonošky Selene (Kate Beckinsale), která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil. Za pomoci svých jediných spojenců Davida (Theo James) a jeho otce Thomase (Charles Dance) musí zastavit odvěkou válku mezi lykany a upíry i za cenu, že bude nucena za mír položit tu nejvyšší oběť. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (333)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $30,353,973Tržby Celosvetovo $81,093,313Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,394,232Tržby za predaj DVD v USA $7,323,006║ Strašne suchý mišung a hlavne zbytočný. Aj keď Kate Beckinsale stále vypadá dobre ale latexová efektnosť je už v pase. /20%/ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nie že by séria Underworld patrila medzi ťažký nadpriemer, ale takto zle na tom ešte nebola. Béčkový príbeh, béčkové efekty, zopár béčkových hercov, chabý prístup k mytológii snímku a neuspokojivý záver. Sledovať sa to dalo, nevravím, že som sa nudil, ale mimo fanúšikov série by som film asi nikomu neodporučil. Takže ak ste nevideli predošlé časti, budú Blood Wars pre vás len stratou času. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

S Underworldem je to jako s Resident Evil, víte, že další díl bude kokotina na entou, ale stejně neodoláte a podíváte se, a přestože to ta kokotina na entou opravdu je, stejně vás to nějakým zvráceným způsobem baví. Problémem Underworldu je to, že si ty předchozí části vůbec ale vůbec nepamatuju, žádná scéna, která by se mi aspoň trochu vryla do paměti, navíc ty díly jsou jeden jak druhej. Takže když tady mleli cosi o Selenině dceři, tak jsem jenom přemýšlel, jak moc srandovní je, že upíři cestují v Pendolinu... Co napsat k ději? Prostě na jedné straně upíři, na druhé straně vlkodlaci a po iksté válka mezi nimi (čti fighty, co vypadají jak ze Shreka). Nakonec tam přiběhne Gandalf bílý, teda Selene bílá, tedy Kate s odrostlým blond melírem a všechny je tam vykydlí. Amen. Už jsem jen čekal, kdy řekne: "My name is Alice and this is the final battle...", ne vážně, nechápu, jak to, že filmaře ještě nenapadlo natočit Účko vs. eReSko... A víte, co je blbý? Za týden už zas nebudu vědět, o čem Blood Wars bylo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tahle série je fakt marná. Po obstojném Awakening je tu zase masivní sešup dolů do připitoměle překombinovaného scénáře a za uši tahajících dialogů. Kate Back-In-Sale v latexovém oblečku potěší - ostatně jako vždy, stejně tak pražské exteriéry a viditelně docela drahé, i když ne vždy podařené, efekty, ale jako film to moc nefunguje. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme klamať, ide to dolu vodou. Underworld bola zo začiatku celkom zaujímavá séria. Príbeh bol pútavý a akcie mali čo ponúknuť. V posledných dieloch sa to už všetko na silu naťahuje a za písací stôl a na režisérsku stoličku sú dosadení, čoraz väčší amatéri. Príbeh sa snaží aspoň o nejaký background, ale iba sa opiera o staršie diely a s ničím novým nepríde, tým pádom ani moc nezaujme. Podobne je na tom aj nový nezaujímavý vodca Lykanov. Blood Wars nemá ani poriadny príbeh, ani poriadneho záporaka, ani dobré postavy, ani dobrú hudbu a bohužiaľ, ani dobré efekty (digitálny Lykani sú tuším čoraz horší a horší), takže všetko na svojich ramenách nosí (ešte stále sexy) Kate Beckinsale, ktorá môže zas vytiahnuť opätky do boja. Len dúfam, že toto bol už posledný diel, lebo sa to čoraz viac blíži ku kvalitám ďalšej na silu tlačenej ságy, Resident Evil. 55% - 3* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Po většinu bitev mezi lykany a upíry mají oba tábory převážně české/československé zbraně. V táboru lykanů se vyskytují československé Sa vz.58 a Sa vz.61 Scorpion, v táboře upírů to jsou pak nejmodernější české CZ 805 BREN a CZ SCORPION EVO 3 A1. (SsgtJira)
  • Herec Bradley James (Varga) prý přijal roli hlavně proto, že se dozvěděl, že se ve filmu má objevit také Tobias Menzies (Marius), jehož vždy velmi obdivoval. (Lynette)
  • Původně se mělo za to, že půjde o poslední film s Kate Beckinsale v roli Selene, ale Len Wiseman potvrdil, že šestý díl bude, a že s Beckinsale stále počítá. (MessiM)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama