Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (183)

plakát

Strážci majáku (2018) 

Oproti Majáku se mi to celkem líbilo.Melo to atmosféru,moment překvapení,kdy byli na ostrově útočníci mi přejel mráz po zádech...Škoda toho rychlého konce.

plakát

Maják (2019) 

Špatně se na film koukalo,dosti chaotické,člověk se v tom místy ztrácel... Závěrečná scéna z oklování racků ale byla dost nepříjemná

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

Dvě a půl hvězdy... Zbytečné scény z rodinného života inspektora zabíjely film...Raději měli víc scén dát z SS doby Eichmanna

plakát

Léto 85 (2020) 

Čekal jsem více muziky z 80s ale jinak na večerní zkouknuti v posteli to stačilo i když v případě vztahu mezi stejném pohlavím,filmy nevyhledavam....Tady mě spíš lákal ten 80s look... Stewartovo Sailing mě příjemně potěšilo :)

plakát

Návrat živé smrti 3 (1993) 

Čekal jsem sracku skrz některé recenze,ale nebylo to zas tak špatný,pohodovka před spaním :)

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Jako nečekal jsem nic extra,ale příjemně mě to překvapilo i když zase úplně odvareny nejsem.Urcite lepší než sracka Evoluce a troufnu si říct že lepší než Predátoři z roku 2010..

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Tesil jsem se hlavne na meho oblibence Costnera,ze by mohl po dlouhe dobe konecne se predvest v nejake strilecce..Bohuzel film zklamal,Costner a Woody sice film drzi,ale akce tu skoro zadna neni a finalni ,,masakr,, film u me nevytrhne..Takova dobra myslenka jen vysumi brzy do ztracena,bohuzel...

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Jursky park,dinosauri ve filmech me nikdy netahli,ale kdyz jsem videl Jursky park z roku 2015 a mam mlhave vzpominky na starsi Parky z Neillem,tak jsem neodolal..Hodnotim to jako nezaujaty divak,u filmu jsem se nenudil ale zase na druhou stranu jsem nebyl nijak oslzen,zkratka pro vyplneni nenarocne noci po odpoledni sichte to stacilo.. Film ma i patrne hodne nelogickych scen,napriklad zapletka s vulkanem znela dobre ale nebyla dostatecne vyuzita a pomerne ve filmu byla kratce ( SPOILER:! jako ta tekouci lava by spalila vse uz v okruhu nekolik metru a tady hlavni hrdina vesele si lezi nekolik centimetru od ni,dinosaurus at muze mit tvrdou kuzi jak chce,kapka lavy a uz by to nevydychal,takze nechapu jak se mohli nekolik minut divat pri odpluti lode na posledniho dinosaura ktery zustal na vybuchujicim ostrove tak dlouho kdyz kolem byl popel,lava atd... KONEC SPOILERU!! )

plakát

Titanic (1997) 

Neni co dodat,od srazky s ledovcem filmovy klenot,postavy hraji svoje partie naplno,soucite s nimi,romanticka linie mi nijak nevadila ale ani neoslovila,finalni scena ,,dream return on board,, rozbreci snad kazdeho.. Hudba tady naproste genialni,tvori 2.5 hvezdicky z hodnoceni..