Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Animák o krávách a býcích, takže tak trochu kravina. Býci budou asi transky, protože mají vemena a můžete je tak asi i podojit, což bych u českých býků raději nezkoušel. Ale když můžou mít v Rakousku fialovou krávu Milku, tak proč by v Německu nebo USA nemohli mít býka s vemenem. Spíše bych to ale tipoval na amíky, protože ti musí mít vždy něco navíc před zbytkem světa. Tak hodně štěstí při dojení cowboyové, ať nesáhnete vedle. Je ale také možné, že měli tvůrci v dětství jen vadné zvukové obrázkové leporelo se zvířátky, made in vietnamská tržnice, u něhož kravička dělala ÍÁ, kočička dělal ÍÁ, pejsek dělal ÍÁ a jen oslík dělal PÍP... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

pribeh party kravy, kt. nemysli na nic ine ako robit vselijake sialenstva sa postupne meni na vodcu. ako inak, nic nove pod slnkom, je to len dalsi animak s odpornou animaciou, co by sa uz dnes nemalo stavat. dej je jednoznacny, pretoze aj dieta bude vediet co sa na konci stane, ale musim pochvalit niektore scenky (party v stodole boli fantasticke a hlavne usmevne). ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky jasně nejslabší animák. Příšerná animace! Vtip byl opravdu pro jen pro ty nejmenší (párkárt jsem se zasmál, ale bylo to žalostně málo). Věechno to bylo tak rádoby cool a co nejstylovější, že z toho lezla jen příšerně trapná břečka. Snad jen příběh díky své jednoduchosti nemohl moc zklamat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už nikdy nepudu na louku !! Už nikdy nepudu na louku a budu hodnej na kravičky !!" ;) Pravděpodobně ten vůbec nejhorší animák, který jsem vůbec kdy viděl, pro něhož by symbolické označení kravina ještě platilo za velmi eufemistické hodnocení a vlastně i nepatřičnou urážku všech krav.. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

8/10 a jako malý jsem se mohl pokaždé podělat smíchy. Tenhle neuvěřitelný béčkový animák má schopnost vykouzlit vám úsměv na tváři kdykoliv se na něj díváte, není to sice žádný převrat co se týče děje, postav a už vůbec ne animace, jenže mě se to prostě líbí a navíc u toho mám pocit, že film má samostatnou schopnost a to, že mu je naprosto u prdele co si o něm kdo myslí a prostě si jen tak hraje až do konce. Je to prostě charizmatická paráda! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)

Reklama

Reklama