Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Genius přes praní špinavých peněz Antony Zimmer má v patách policii z celého světa. Nikdo sice netuší, jak vypadá, ale policajt Arkeman má velkou výhodu před ostatními – ví, že Zimmer bude riskovat všechno jen aby se mohl znovu setkat s Chiare. Aby Chiara zmátla policii, namátkou si vybere Francise a chová se jakoby šlo o Zimmera. Francis tak zažívá svou noční můru, kdy po něm jdou snad úplně všichni. Co však Chiara ani Francis netuší, že jsou pouze figurky šachové partie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka na neskorý večer. Problém tkvie v tom, že ide o mix romantiky a krimi thrilleru, kde poriadne nefunguje ani jedna z týchto dvoch línií, za čo osobne viním absolútnu absenciu humoru a možno aj nejakej tej poriadnej akcie. Ale aj bez nej by sa dalo vyťažiť z tohto diela viac. Film obsahuje dva kvázi šokujúce zvraty, ale pochybujem, že sa nájde niekto, koho v priebehu deja nenapadnú ako tie najpravdepodobnejšie varianty. Ja by som ale naopak záver ponechal radšej priamočiary a nič pred tým videné neprevracal hore nohami. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

francouzská klasika zajímavá krimi bez nějakých efektů lítaček stříleček zkrátka klidná síla dobrá na relax .Na oba hlavní herce je dobré pokoukáníčko,něco pro ženy něco pro muže,Jak kdo to má :-) .Zajímavá bytová architektura exteriéry všeho tak akorát.Skvělá práce s kamerou to se musí nechat..Žádné triky.podle mě si tvůrci s daným tématem pohráli a vše dopadlo za jedna. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Velmi elegantní, stylizovaná a inteligentní zábava. Sophie dokazuje, že je stále v top5 francouzských hereček (jak dle krásy, tak dle herectví). Attal svou komplikovanou postavu zahrál též dobře a ostatní jsou policisté a ty ve Francii vždy uměli dobře. Moc příjemná je elegantní kamera, která ždíme všechny příležitosti, co jen Riviera nabízí. Škoda trochu odfláklého závěru, jestli někde může americký remake získat, je to práve zde... 75% ()

meave 

všechny recenze uživatele

Ak ste milovníkom dramatických thrillerov či krvavých akcií, tak sa na to kľudne vykašlite. Toto je taká príma pohodová /preemotivovanosťou až takmer ženská/ kriminálka a pátraní po známom neznámom Anthonym s nežným srdcom a geniálnym mozgom, pričom polícia sa spolieha na srdce a mafia pasie po mozgu..najradšej po rozprsknutom. K tomu pekná príroda, hudba i herci ... príjemné. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj bez odbočiek k dramatickému, akčnému, či inému žánru sa dá natočiť kvalitný thriller. Škoda, že som pointu prekukol už pred samotným jej vyvrcholením, no aj tak je táto vykonštruovaná hra spracovaná veľmi lišiacky. Ťahanie za nitky je takmer presné, len málokedy sa tvorcom nejaká vyšmykne. 75%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Okrem viacerých miest po celom Francúzsku prebiehalo natáčanie aj na Baleárskych ostrovoch, konkrétne na Ibize. (MikaelSVK)

Související novinky

The Tourist – prokletý projekt?

The Tourist – prokletý projekt?

06.11.2009

Snad ještě nikdy jsme v novinkách na tomhle webu nepsali o filmu, který by se dočkal tolika rošád na hereckých postech a režisérské židli. The Tourist je remake francouzského špionážního thrilleru… (více)

Všichni chtějí Angelinu Jolie

Všichni chtějí Angelinu Jolie

22.10.2009

Aby ne. Přesvědčila kopáním do zadku v akčním Wanted i slzením v dramatu Výměna. V létě ji uvidíme v akčním špionážním thrilleru Phillipa Noyce Salt. Agentku (akorát ne CIA, ale Interpolu) si zahraje… (více)

Cruise versus Washington

Cruise versus Washington

12.02.2009

Ode dneška můžete i v našich kinech posoudit, jestli uvěříte Tomu Cruiseovi převtělení se do nacistického důstojníka, a asi to nebude jeho poslední „zahraniční“ role. Právě totiž rokuje o roli v… (více)

Cruisův napínavý výlet

Cruisův napínavý výlet

05.11.2008

Tom Cruise v Tropické bouři předvedl, že dokáže vládnout i filmu, ve kterém účinkuje dohromady tak 7 minut. Ale potřeboval by opravdový hit. Nejlíp hned! Nový trailer k Valkyrie vypadá báječně, ale… (více)

Reklama

Reklama