Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zhruba v polovině filmu jedna přítelkyně Connie říká: "Vždy to končí katastrofálně". A ačkoli je si toho Connie vědoma, ono to taky katastrofálně skončí... Richard Gere a Diane Lane v erotickém thrileru Adreana Lyne.. Docela zajímavá je scéna kdy oba vypovídají policistům o smyšlené akci, Connie tak, aby neprozradila nic manželovi - ale manžel ví, ale zase nemůže prozradit jí že ví. To by muselo i toho detektiva trknout, že něco zapírají... Pusťe tento film manželce, a uvídíte, že vám zůstane ... věrná :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomu, když se film dělá na dvě půlky jako fotbal, ale nesmí jeden z poločasů připomínat hokej. Ričrd tady působil jako nedočkavej junior, co vtrhne v šedesátý minutě na hřiště, pokyny od trenéra hodí za hlavu a začne improvizovat po svým. Jediná klika, že po prvním poločase měl film docela slušnej náskok, jinak by to dopadlo asi hůř, než Pepincovou remízou. Mně se hlavně na konci děsně ulevilo; celou dobu mi to totiž bylo nějaký až moc povědomý, naštěstí se ale ukázalo, že jsem to kdysi už jednou jenom viděl. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Film mi přišel i po druhém zhlédnutí sice průměrný, ale celkem zajímavý. Teď musím říct, že je to hodně slabá kopie. Francouzsky dokonalá a téměř neznámá "Nevěrná žena" z roku 1969 přišla americkým filmařům asi hodně vhod! Richard Gere alias Michel Bouquet, Diane Lane alias Stéphane Audran a Oliver Martinez alias Maurice Ronet plus jejich malý syn a působivá hudba. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

No, je fakt, že tak silné drama jsem dlouho nezažil. Richard Gere a Diane Lane sehráli opravdový herecký koncert (jo a v případě Diany mě její erotické scény nějak moc nebraly; ukázala se jako výborná herečka hrající rozpolcenou ženu, kterou zasáhla vášeň a ona neví, jak s tím naložit), jejich postavy byly po charakterové stránce perfektně vykresleny, dále tu byla smutná, ale moc krásná Kaczmarekova hudba, nenudící děj, jisté napětí (jak to s Connie a Edem vlastně dopadne) a také moc hezký konec (ta zelená na semaforu byla opravdu hodně symbolická). Jak už zde někdo napsal, líbil se mi i výběr herce na roli syna, který konečně nevypadal jako typické rozkošné amerciké dítě, ale jako úplně normální a obyčejné děcko. Film rozhodně má svoje chyby, ale mě opravdu zaujal a hodnotím ho plným počtem. Connie: "Nějak to zvládneme. Postupně...po krůčcích. Nikdo o tom neví." Ed: "Ale MY to víme." ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film můžu koukat pořád dokola a baví mě pořád stejně. Je to zvláštní kombinace, která se přelívá od žánru k žánru. Každá žena by si tenhle film měla pustit před tím, než se vdá.. No a muži ať si raději pustí "Osudová přitažlivost" s Michaelem Douglasem v hlavní roli - to je kvalitní anti-milenkový film! :D ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama